Mobil İnternet Ve Sağlayıcıları Hakkında Merak Ettiklerim
-
ben bilgisayardan internete gireceğim,
vodafon kullanmak istemiyorum zira gereksiz yere kontör düşümü vs, ççok oluyor.
ama turkcell tarifelerine bakacağım, fiyat 2. plan dedik ama ocağımızada incir ağacı dikmesinler :d
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
hepsini kullandım ve abartısız turkcell den hem yurt içinde hem yurt dışında daha iyi çekenini görmedim. eskişehir kütahya merkezlerindeyken vodafone avea bağlanmakta ıkınırken turkcell 6 mb ile çatır çatır bağlanıyodu. bu sorunları 5 10 ilde daha yaşadım. bu yüzden benim görüşümce diğerlerinin isterse 50 katı fiyata olsun turkcell kalitesinden asla vazgeçmem
Turkcell sana para mı veriyo lan? git işine :d -
-
u-f-d bunu yazdı:
ben bilgisayardan internete gireceğim,
ama turkcell tarifelerine bakacağım, fiyat 2. plan dedik ama ocağımızada incir ağacı dikmesinler :d
-----------------------------gereksiz kontör düşümümü?
kim sallıyo onu ya
çok merak ediyorsan girersin online işlemlere arama detaylarını görürsün :)
-
u-f-d bunu yazdı:
-----------------------------ben bilgisayardan internete gireceğim,
eğer telefonun 3g destekliyor ise vodafona cep interneti bilgisayarda da kullanabilirsin. 8 tl sınırsız... ama bilgisayarda hızı düşer. video izleyemezsin. sadece yazıları rahatça okuyabilir ve resimleri rahatça görebilirsin. ///bence turkcell kullan. para dediğin elinin kiridir. turkcellin adı var. turkcelin çekim gücü çoook iyi. turkcell kalitelidir vs.//// anlayana sivri sinek saz ;)