Mobil Klima Kullanan Varmı?
-
Kiracı olmam sebebiyle mobil klima almayı düşünüyorum DH de 2009-2010 da yapılan yorumlarda dışa doğru bir boru vs den bahsediliyor geçen tekzende airfelinkini gördüm gayet güzel üflfyordu arkasında boru vs yoktu
kafam karıştı kullanan varmı? nasıl çalışıyor
-
vatanbilgisayarda da bi mobil klima var güzel bişiydi...
-
Bir zamanlar bende araştırmıştım. Mutlaka hava sirkülasyonu için boruyu dışarıya vermen gerekiyor. Ayrıca gürültülü çalışıyormuş odada durmak zor. Normal klima fiyatında
-
whoobay bunu yazdı
Bir zamanlar bende araştırmıştım. Mutlaka hava sirkülasyonu için boruyu dışarıya vermen gerekiyor. Ayrıca gürültülü çalışıyormuş odada durmak zor. Normal klima fiyatında
hoca normal klimayı taşımaya adam 150-200 lira istiyor ben Karın peşindeyim
amk boruyu uzattıktans sonra mobil olmuyoki sabit oluyo :D
-
Aynen öyle işte. satış politikası. Nerden götürürlerse kar. gittiğin yerlerde en fazla 1 ay kalacaksan, ne bilim durmadan yer değiştirecekseb, konfordan çok klimam olsn hesabıysa ve de yüksek sesle müzik dinleyecekseN birebir :)
-
mecbur abi o boruyu sokacan bi yere :D boşaltım yapacak.
-
Ha bi de 2 buçukluk kola bidonu koyacaksın. Suyunu akıtacak.
-
Alper bu arada o klimadan akan suyu arıtıp içersin.:))
Borusuz klimamı olur ameke :)
-
Bende var, memnunum :) istere salonda kullanıyorum ister yatak odasında, aranızdaki cimri bir alper değil :D kola şişesi olayı doğru, boru olayı basit, baca deliği olan eski tip evlerdeyseniz gayet pratik. Ben salondayken şömineye sokuyorum boruyu, yatak odasındaysam kapıyı aralık bırakıyorum dışarı uzatıyorum sorun olmuyor.
-
bende mobil düşünüyorum http://www.extraucuzluk.com/urun/buses-series-achb-11b-portatif-hava-sogutucu_175636.aspx?CatId=5662&ref=akakce&v=1.62.7 bunun hakkında bilgisi olan varmı alınırmı alınmazmı?
-
İki tane hayvan gibi boru oluyor, hepsi aynı değildir gerçi ama bizim kullandıklarımız bi sike yaramıyordu.