Mobil Oyunum İçin Yorum Desteği
-
Merhaba Mürit/Mürideler,
Bu bir yardım çağrısıdır 🥹🥹. Daha önce konusunu açtığım oyunum için ( https://www.tahribat.com/forum/mobil-oyunum-icin-destek-259370 ) yoruma ihtiyacım var.
Aşağıdaki oyunuma ücretli reklam yapıyorum (Tiktok + Google Ads) indirme olarak başarılı bir şekilde ilerleme kaydetmeme rağmen yorum yaptıramıyorum kullanıcılara. Bu da sıralamada çok geriye düşmeme sebep oluyor. Rica etsem destek amaçlı müsait bir vakitte oyunu indirip 3-5 dk oyun içinde gezdikten sonra yorum yapabilir misiniz? Diğer oyun pek tutmadı ona artık destek vermiyorum sadece Word Table yorum yapmanız beni ziyadesiyle mutlu eder...
IPHONE: https://apps.apple.com/us/app/word-table-online-search-game/id6741751984
ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.word.table
MhmdAlmz tarafından 23/Tem/25 10:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Oyunu iPhone üzerinden kurup denedim nacizane; eline sağlık sade ve amaca yönelik güzel bir yapısı var.Küçük birkaç geri bildirimim olacak:
-
Açılış ekranındaki robot rehber kısmı biraz uzun ve sabırsız kullanıcıyı oyundan soğutabilir. Belki bu rehber ilk girişte isteğe bağlı yapılabilir ya da "Atla" butonuyla geçilebilecek şekilde sunulabilir. Sonrasında isteyen tekrar rehbere dönebilsin. -
Uygulama içinde
oylamaya/yorum yapmaya yönlendiren net bir alan göremedim. Menü veya ana sayfa gibi dikkat çeken yerlere “Bizi değerlendir” gibi bir buton eklenirse, kullanıcı yorum bırakmak için hatırlatılmış olur. -
Belki küçük bir
gamification (oyunlaştırma) unsuru da eklenebilir: Örneğin “Yorum yapanlara 50 oyun içi altın hediye!” gibi bir mekanik, yorum oranlarını ciddi şekilde artırabilir. -
Son olarak, kullanıcı yorumunun önemi oyun içinde kısa bir notla anlatılabilir. Yani "Yorumlar sıralamada çok etkili, desteğinizi bekliyoruz ❤️" gibi kısa bir açıklama güven hissi yaratır ama bu doğru da olmayabilir buradaki metin ne olmalı buradan deneyimli hocalar yarımcı olur belki onları tetikleyecek bir şey yapmak lazım, ne bilim 50 yoruma belki bi fidan tepki mi çeker iyi mi gelir bi tartışmak lazım.
Umarım faydalı olur, başarılar! ✌️
TxT tarafından 23/Tem/25 10:38 tarihinde düzenlenmiştir -
-
TxT bunu yazdı
İPhone için direk linke tıkladığımızda iTunes Store a bağlanamıyor diyor hocam linki kopyalayıp yapıştırınca indirebildim
Tekrar güncelledim hocam. Bu oyuna 6 dil ekledim de ekstra ismi falan değişti linkler de sorun var sanırım. Umarım şu an düzgündür. Teşekkür ederim ayrıca.
EDİT:
Değerli yorumların için teşekkür ederim hocam.
- Rehber kısmını herkes atlıyordu ve oyun biraz farklı piyasada benzeri pek bulunmadığından oyunu öğrenemiyordu kullanıcılar. Bundan dolayı o kısmı zorunlu tuttum daha önce GEÇ buttonu vardı kaldırdım yani bilinçli olarak. Bu konuyu kullanıcıyı çok sıkmadan nasıl aşabilirim bir düşüneyim...
- Oyun bittikten sonra (Kullanıcının 10. oyununda) direkt olarak bizi değerlendirirmisin diye bir ekran çıkıyor tam ekran olacak şekilde. Öncesinde kullanıcıyı sıkmak istemediğimden gözüne sokmadım o kısmı.
- Oyunlaştırma kısmı çok zor hocam ya kullanıcıya nasıl havuç uzatılacağını pek bilmiyorum açıkcası. Bu konuyu not aldım kendime önerin için teşekkür ederim.
- Kullanıcıyı yoruma yönlendirmek direkt olarak politika ihlali hocam benim için biraz riskli olabilir o konu. Aylık düzenli reklamlara ödeme yapıyorum çekiliş falan yaptırsam Instagramdan falan daha fazla geri dönüşü olur diye düşünüyorum:D
MhmdAlmz tarafından 23/Tem/25 10:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Teşekkür ederim hocam geri bildirim için en hızlı belki şu yapılabilir bilinçli olarak yorum yapmak isteyen be uygulama sayfasına gitmek isteyen biri için yönlendirebilecek bi alan hakkımızda kısmı içinde mi olur bağlantı yoksa başka bi yerde mi onu sen daha iyi bilirsin çünkü kullanıcı bile isteye oraya gitmek istediği zaman bi link yada bağlantı yok. Senin söylediğin gibi 10 oyundan sonra çıkmasının haricinde
-
MhmdAlmz bunu yazdıTxT bunu yazdı
İPhone için direk linke tıkladığımızda iTunes Store a bağlanamıyor diyor hocam linki kopyalayıp yapıştırınca indirebildim
Tekrar güncelledim hocam. Bu oyuna 6 dil ekledim de ekstra ismi falan değişti linkler de sorun var sanırım. Umarım şu an düzgündür. Teşekkür ederim ayrıca.
EDİT:
Değerli yorumların için teşekkür ederim hocam.
- Rehber kısmını herkes atlıyordu ve oyun biraz farklı piyasada benzeri pek bulunmadığından oyunu öğrenemiyordu kullanıcılar. Bundan dolayı o kısmı zorunlu tuttum daha önce GEÇ buttonu vardı kaldırdım yani bilinçli olarak. Bu konuyu kullanıcıyı çok sıkmadan nasıl aşabilirim bir düşüneyim...
- Oyun bittikten sonra (Kullanıcının 10. oyununda) direkt olarak bizi değerlendirirmisin diye bir ekran çıkıyor tam ekran olacak şekilde. Öncesinde kullanıcıyı sıkmak istemediğimden gözüne sokmadım o kısmı.
- Oyunlaştırma kısmı çok zor hocam ya kullanıcıya nasıl havuç uzatılacağını pek bilmiyorum açıkcası. Bu konuyu not aldım kendime önerin için teşekkür ederim.
- Kullanıcıyı yoruma yönlendirmek direkt olarak politika ihlali hocam benim için biraz riskli olabilir o konu. Aylık düzenli reklamlara ödeme yapıyorum çekiliş falan yaptırsam Instagramdan falan daha fazla geri dönüşü olur diye düşünüyorum:DBence geç butonu kalsın fakat uyarı ekle hocam:
"Eğer oyunu daha önce oynamadıysaniz rehberi tamamlamanız önerilir."
Rehbere devam et | Rehberi sonlandır*
Eğer sonlandır* seçeneği seçilirse rehberi tekrar nereden başlatabileceklerini highlight eden mini bir rehber gösterilir.
Sonrasında Devam et* ile tamamen sonlandırma yapılır.
--- oyun güzel duruyor, vakit bulduğumda yorum bırakacağım eline sağlık.
-
android de sürekli yanıt vermiyor hatası veriyor. (telefonda son sistem oyunlar dahi oynanabiliyor)
-

-
Oyuna girmeden önce sıkıcı bir sürü mesaj, vakit alıcı. Instagram, ayar vs ile ilgili olanlar. Bunlar kullanıcıyı kaçırır. Direk başlasin oyuna, her cihaza bir defa oynarken arada göster o mesajları. Instagrama yönlendiren gereksiz çok ama illa oyuncuya gostereceksen belirli seviyelerden sonra bir defa olacak şekilde olsun.
-
abi şu oyuna rehberi geç başlangıcı geç ben bodosloma oyuna dalacağım ekle valla ilk dakak sıkılıp çıkar insanlar
-
Yorumlar için çok teşekkürler herkese. Tutorial kısmının geçilmesi için button ekledim güzel A/B testi oldu :D
Network ile ilgili problemi çözemedim bant genişliğinden mi kaynaklı başka bir sorun mu var bakacağım artık. Bir kaç defa google ve apple tarafından bu konudan dolayı reject almıştım... Biraz üstüne düşeyim bakayım ne çıkacak. -
Ufak bir up olsun. iPhone kullanan varsa Appstore tarafında yoruma çok ihtiyacım var 🥹