folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Mobil Oyunum İçin Yorum Desteği

Mobil Oyunum İçin Yorum Desteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

hocam oyunda game analytics veya benzeri analytic servisi kurulu değil sanırım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    oksijen bunu yazdı

hocam oyunda game analytics veya benzeri analytic servisi kurulu değil sanırım

Firebase analytics kurulu hocam. Ama game service entegrasyonu yok. Analyticsden kullanıcı davranışlarını kontrol ediyorum fakat çok da bilgim yok çıkarım yapmak ve rapor almak biraz zor oluyor :D

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hacı açılışta yazılar yazıyorya  yavaş yavaş hani ekrana tıkladınmı tek seferde hepsi yazılmış olsun halen daha takip edeceğim vb.. geçiyor..

oyuna kaıl dedim üzgünüz bağlantınız kesildi dedi .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Yorum yazdım hocam + olarak 5*

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Microsoft Clarity'yi uygulamaya ekle hocam, ben bazı müşterimde kullanıyorum faydasını görüp ux - uı tarafında revizyonlar verdim ve faydasını gördük boşa tıklamalar ısı haritaları çok işe yarıyor 

Microsoft Clarity, web sitenizdeki kullanıcı davranışlarını analiz etmenizi sağlayan ücretsiz bir analiz aracıdır. Isı haritaları, oturum kayıtları ve kullanıcı etkileşim verileri sunarak kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yardımcı olur.

https://www.youtube.com/watch?v=cCfPxElfAz0

TxT tarafından 27/Tem/25 00:00 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@TxT, hocam biraz baktım da ben zaten firebase analytics kullanıyorum aynı şeye geliyor gibi duruyor. Ek olarak Clarity biraz codebase müdahale ediyor pek mantıklı bulmadım açıkcası kullanmayı. Clarity sunduğu componentler ile kendi componentlerimi sarmallamam gerekiyor doğru bulmadım nedense :D

Yorum yapıp puan veren herkese teşekkürler.

MhmdAlmz tarafından 30/Tem/25 09:59 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 2851 Toplam Mesaj: 17
game table word mobile word