folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mobilya Boyama/Mobilyaci Var Mi?

Mobilya Boyama/Mobilyaci Var Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

ince zımpara ile makine ile zımparala.

boyalı verdikle boya

6000 nedir ? 200-300 tlye halledersin.

16 bın ıstedı bugun sordum bırıne.

1000 kagada ragzıyı acıkcası degerı olmasa sıktır ederımde eyvallah kardesım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek
    Memento_mori bunu yazdı

masanın sadece üzerini bir şekilde sökebilirsen, mobilyacıların bulunduğu en yakın bölgeye git bir kaç sokak dolşasan sadece boya işi yapan bir dükkan bulursun, tablanın üstüne zımpara vernik istiyorum de gerisi çözülür, lakin küçük az çalışanı olan yere gitmen lazım, diğerleri toplu iş yaptığı için yapmaz muhtemelen.. öyle 6bin verilecek bir iş yok.. 

bu  arada malzeme gördüğüm kadarıyla mdf üzeri ağaç kaplama, üstündeki gördüğün ağaç desen kısmı maksimum 1 mm.

renk var mı bilmiyorum (renk varsa ne yaparsan yap diğer mobilyalarla aynı renk tutmaz) lakin ince bir zımpara ile güzelce çok dibe inmeden üst tabakayı alsan, bi dolgu sprey bi son kat vernikle kendinde yapabilirsin.

ilave; muhtemelen vernik yanmıştır fakat sıvı pasta ile bi deneme yapılabilir.

Bunu arastırayım eyvallah hepınıze.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Evdeki benim sehpada çayı sıcak koyunca bundan olmuştu. Enişte kolanya istedi az döktü eliyle yaydı çakmağı çaktı kolanya yanınca eski haline geldi. O kadar para vermeye gerek yok dene duzelir baktin düzelmedi o zaman gidip boyatirsin. 

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

sen boyatmayı kafaya koymuşsun zaten. kolonyayla bir dene olmazsa yine boyatırsın.

ben de çok leke temizledim kolonya yakarak.

müridlere kulak ver.

videoya çek hattâ :d

ama elini korkak alıştır. azar azar yak.

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan
    Cihan's avatar
    Erkek

Üzerine desen attır gitsin hiç uğraşma.

wordpress & sözlük
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nordic
    Nordic's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Selam, masif değil doğal masif kaplama gibi duruyor ve renk çekilmiş tablanın etrafı ise pahlı olduğu için masiftir. Arkadaşların dediği gibi kolonya dçküp yakarsan geçer hocam sıkıntı yapma. Geçmezse eline güveniyorsan (muhtemelen yapman imkansız ama olsun) zımpara ile masanın komple boyasını söküp(tabla ve ayaklar dahil) pinoteks ile boyayabilirsin üzerine bir de cila çekersen şimdiki haline gelir. Tabii işin uzmanına bırakman daha mantıklı...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

sen boyatmayı kafaya koymuşsun zaten. kolonyayla bir dene olmazsa yine boyatırsın.

ben de çok leke temizledim kolonya yakarak.

müridlere kulak ver.

videoya çek hattâ :d

ama elini korkak alıştır. azar azar yak.

Kardesım kafama koymadım lakın mecburen ben becerme sansım yok :) bu arada cok uzun zaman uzerınden zaman gectıgı ıcın ımkansızlasıyor anlık olsa belkı yaparız bıseyler ama olmuyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek
    Cihan bunu yazdı

Üzerine desen attır gitsin hiç uğraşma.

En son öyle olcak gibi duruyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek
    Nordic bunu yazdı

Selam, masif değil doğal masif kaplama gibi duruyor ve renk çekilmiş tablanın etrafı ise pahlı olduğu için masiftir. Arkadaşların dediği gibi kolonya dçküp yakarsan geçer hocam sıkıntı yapma. Geçmezse eline güveniyorsan (muhtemelen yapman imkansız ama olsun) zımpara ile masanın komple boyasını söküp(tabla ve ayaklar dahil) pinoteks ile boyayabilirsin üzerine bir de cila çekersen şimdiki haline gelir. Tabii işin uzmanına bırakman daha mantıklı...

Ben komple kazırım ama onu bok ederım :D O Bakımdan  direk ısın ucuzuna ıyısıne kacmaya bakıyorum sınırlı butce var sonucta..

Toplam Hit: 2456 Toplam Mesaj: 24
boya