Mobogenie - Her Şey Bedava ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.mobogenie.com/tr/

Resmi sitesinden indirebilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Erkek

Blackmart bok yesin bu daha hızlı :D

Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

bi ara pcye tele her boka yüklettiriodu kendini bu la

black implies white, self implies other, life implies death.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

http://www.mobogenie.com/tr/

Resmi sitesinden indirebilirsin.

Amacım programı kullanmak değil mürit playstoreda var demiş ama google buna kesinlikle izin vermez zaten ben bulamadım. 

Hani link istiyorum ki benim mi gözümden kaçtı acaba diye.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Blackmart gibi bisey mi

Evet ama onun daha görseli ve hızlısı. Üstelik Türkçe.

o değil de şimdi düşündüm playstora da var bu uygulama bedava veriyosa nasıl play store da olabiliyor engelemez mi?

abi şöyle bir şey vardı ben indirdiğimde,

play store a girmek için uygulamanın normal versiyonunu koymuşlar. Bu haliyle hiç bir şey ifade etmiyordu. Yani sen uygulamayı indir dediğinde yine playstore a yönlendiriyordu. Ama seçeneklerinde full versiyona ücretsiz yükelt diye bir seçenek vardı. Bu seçenek ile kendi sitesinden kendi apksını indirterek programlara ücretsiz eriştiriyordu. Böyle yaparak gizleniyorlar sanırım google amcadan

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Blackmart gibi bisey mi

Evet ama onun daha görseli ve hızlısı. Üstelik Türkçe.

o değil de şimdi düşündüm playstora da var bu uygulama bedava veriyosa nasıl play store da olabiliyor engelemez mi?

abi şöyle bir şey vardı ben indirdiğimde,

play store a girmek için uygulamanın normal versiyonunu koymuşlar. Bu haliyle hiç bir şey ifade etmiyordu. Yani sen uygulamayı indir dediğinde yine playstore a yönlendiriyordu. Ama seçeneklerinde full versiyona ücretsiz yükelt diye bir seçenek vardı. Bu seçenek ile kendi sitesinden kendi apksını indirterek programlara ücretsiz eriştiriyordu. Böyle yaparak gizleniyorlar sanırım google amcadan

eğer sülonun dediği gibiyse normal versiyonuda gitmiş şuan

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

Adamlar tek tek tum yazilimlarin full surumlerini nerden bulmuslar. Acaba baska yollari mi var

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı

Adamlar tek tek tum yazilimlarin full surumlerini nerden bulmuslar. Acaba baska yollari mi var

Demin GTA 3'ü çektim. Açılışta apkmania.co reklamıyla açıldı. Sanırım warez platformlardan çekip kendi sunucularına yüklüyorlar. Ayrıca sahte uygulamalarda var dikkat edin zaten boyutlarından anlaşılıyor oyun olmadığı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

mustafa bugun benim 520 yi  samsung trend plus ile değiştirdim.

sabahtan beri 2 gb dosya indirdim hala rootlayamadım. . ahanda up olsun.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

mustafa bugun benim 520 yi  samsung trend plus ile değiştirdim.

sabahtan beri 2 gb dosya indirdim hala rootlayamadım. . ahanda up olsun.

Android'in özgür dünyasına hoşgeldin.  ☺

Toplam Hit: 2751 Toplam Mesaj: 24