MODAİNCİSİ'nden Yılbaşı Özel Hediye Çekilişi - TALİHLİLER AÇIKLANDI
-
muaythaist bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdı
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun,ilk defa kazanmaya bu kadar yaklaştım :)
yaklaşmakla kalmadın, bugün saat 11:00 itibariyle eriştin hocam, tebrikler (:
2. asil talihli @TOMBLACK 'ten 24 saat içerisinde dönüş alamadık, çekiliş kurallarına göre hakkını kaybetti.
1. yedek talihli olarak asil listeye dahil edilmiş oldun. özelden iletişim bilgileri iletirsen sevinirim.
not: 03.01.2021 saat 11:30'a kadar @DjBlueMaN 'den de dönüş alamazsak, 2. yedek talihlimize haber vereceğiz.
bende şans yok onu kanıtlamış oldum böylece:D
-
TOMBLACK bunu yazdımuaythaist bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdı
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun,ilk defa kazanmaya bu kadar yaklaştım :)
yaklaşmakla kalmadın, bugün saat 11:00 itibariyle eriştin hocam, tebrikler (:
2. asil talihli @TOMBLACK 'ten 24 saat içerisinde dönüş alamadık, çekiliş kurallarına göre hakkını kaybetti.
1. yedek talihli olarak asil listeye dahil edilmiş oldun. özelden iletişim bilgileri iletirsen sevinirim.
not: 03.01.2021 saat 11:30'a kadar @DjBlueMaN 'den de dönüş alamazsak, 2. yedek talihlimize haber vereceğiz.
bende şans yok, onu kanıtlamış oldum böylece:D
bre @TomBlack ^^`
kullanıcı adını da niyeyse tombalak diye okuyordum. ^^` . nasıl uyduruyorsam ^^D`
-
muaythaist bunu yazdı
Arkadaşlar yılbaşı öncesi gönderilen son mesaj, @Sivasli_14 'e ait, kendisi ve öncesinde konuya mesaj atmış olan tüm üyeler dahil olarak,
01.01.2021 saat 10:25 itibariyle çekilişi yaptık, çekiliş videomuz: https://yadi.sk/i/CaXunFg41t_dYQ
Talihlilerimiz şu şekilde (:
1. Asil Talihli: @erdiburak
2. Asil Talihli: @TOMBLACK
3. Asil Talihli: @ershn
1. Yedek Talihli: @DjBlueMaN
2. Yedek Talihli: @Catapat
Bonus Talihli (yemek sözü verdik): @end
Sevgi Gösterilecek Talihli (adını gördük ama sevgimiz dışında hiçbirşey vermedik :p) : @Atakan
Asil talihlilere özel mesaj üzerinden de bilgilendirmede bulunuyorum.
02.01.2021 saat 11:00'a kadar dönüş alamadığımız Asil Talihli olursa, ilk yedek talihliye bilgilendirmede bulunacağız.
mutlu yıllar (:
konuyu açınca TOMBLACK teki BLACK gözüme çarptı. aha dedim nicküstü geldi bi de bu 2021 iyi geçecek sanırım dedim. ve sevinccim 35 salise falan sürdü :)
kazananlar güle güle kullansın :)
edit: hocam exceli paylaşabilir misin :D
joe_black tarafından 03/Oca/21 02:26 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdı:
konuyu açınca TOMBLACK teki BLACK gözüme çarptı. aha dedim nicküstü geldi bi de bu 2021 iyi geçecek sanırım dedim. ve sevinccim 35 salise falan sürdü :)
kazananlar güle güle kullansın :)
edit: hocam exceli paylaşabilir misin :D
excelin formüllerini videoda göstermiştim aslında (:
özelden email adresi paylaşırsan gönderirim :)
-
1. Talihli: @erdiburak
2. Talihli: @ershn
3. Talihli: @DjBlueMaN
kazananlarımıza hediyelerini dün kargoladık.
2021 yılında, bol para dolu halde, keyifle kullanılması dileğiyle (:
-
hızlı kargo, özenli hediye pakedi, haribolar ve güzel notunuz için çok teşekkür ederim hocam. yaklaşık 1 saat önce teslim aldım kargoyu. :)
-
muaythaist bunu yazdı
Arkadaşlar yılbaşı öncesi gönderilen son mesaj, @Sivasli_14 'e ait, kendisi ve öncesinde konuya mesaj atmış olan tüm üyeler dahil olarak,
01.01.2021 saat 10:25 itibariyle çekilişi yaptık, çekiliş videomuz: https://yadi.sk/i/CaXunFg41t_dYQ
Talihlilerimiz şu şekilde (:
1. Asil Talihli: @erdiburak
2. Asil Talihli: @TOMBLACK
3. Asil Talihli: @ershn
1. Yedek Talihli: @DjBlueMaN
2. Yedek Talihli: @Catapat
Bonus Talihli (yemek sözü verdik): @end
Sevgi Gösterilecek Talihli (adını gördük ama sevgimiz dışında hiçbirşey vermedik :p) : @Atakan
Asil talihlilere özel mesaj üzerinden de bilgilendirmede bulunuyorum.
02.01.2021 saat 11:00'a kadar dönüş alamadığımız Asil Talihli olursa, ilk yedek talihliye bilgilendirmede bulunacağız.
mutlu yıllar (:
fasfdasdfasdf
senin sevgin yeter be abi canın şağolsun, sayın, sevin, sevinin hayırlı yıllar dilerim :)
-
Çok teşekkür ederim. Hayırlı işler diliyorum çok güzel bir ürün sagolun.
-
Urun tek kelime ile harika,paketleme ozenle yapilmis ve kendi ozel kutusunda geldi.İcerisinden cok guzel bir not ve ufak ama cok seker bir hediye ile geldi.Cuzdanin deri kalitesi cok hosuma gitti,uzerine lazer ile islenen isim kurtaricim oldu,isim olmasaydi peder bey cokecekti cuzdanaBir tane onada siparis vermek farz oldu.
Almayi dusunen arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim,musait bir zamanda urunun resminide paylasacam.
Muride bu guzel hediyesi icin cok tesekkur ediyorum.2021'in bol kazanclar getirmesi dileklerimle.Hayirli islerin olsun.
çekiliş www.modaincisi.com deri kartlık hakiki deri kişiye özel cüzdan kişiye özel kartlık deri cüzdan yılbaşı hediyesi