folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Modem İle Bilgisayarım Anlaşamıyo

Modem İle Bilgisayarım Anlaşamıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mech2
    mech2's avatar
    Erkek

bence ınternet hattının baglı oldugu telefon kabloları kontrol ettir. voltaj dusuklugu olabılır kablolarda.

yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

bendede 2 pc girrerken oluyordu diğerinde sorun olmuyordu benim pc yi açınca direk gidiyordu aradık ttneti geldi binadaki bir şey oynadı frakansı olabilir sorun yok şimdi bi baktır istersen 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bensiz_aglama bunu yazdı:
    -----------------------------

VBDream bunu yazdı:

ethernet kartını değiştirdinmi ?

yeni ethernet kartı taktım ve yine aynı hatayı veriyor sorun nerede anlamadım hocam sizin ya modem de sorun var yada sınırlama olayı gibi birşey belli bir kişiden sonra kendi kendini resetle olayı karşımızdak kız öğrenci yurdundan biz net alırken aynısı oluyordu belli bir dakika sonra net gidiyor sonra geri geliyordu

Duş al hocam :))

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Ayır onları farklı odalara koy :-|

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

mizahi arkadaş gerçektende sorun ondan kaynaklanıyor şimdi sadece 3 piriz takılı ve çok sağlam çalışıyo ama bu sefer ben harici hdd leri kullanamıyorum ses sistemi yok şarjıda diğer tarafta yapıyorum 

zaten modemimi resetlesem bile benim ayarlar sıfırlanmıyor 

bauer arkadaşın konusuda modemin ceyeranı bir anda gidiyo olayı doğru ups alıcam desenize 

pessimistic  dediğin gibi yaptım kocaman kablosu olan bir piriz aldım şimdilik böyle idare ediyorum ve modemimin ceyeranı çok sağlıklı geliyo yada ups almadan önce 30 liralık ceyran pirizleri vardı pahalı televizyonların elektirik gitmelerine karşı onada bakayım dengede tutuyormu diye 

noneyim  sen duş al dedin ya hemen gittim aldım ama diğer malzeme yi takınca yine düşmeler başladı ne yapak deredemi çimelim :D

Toplam Hit: 2302 Toplam Mesaj: 16