folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Modem"Den Torrent Engelleme

Modem"Den Torrent Engelleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar modem'imden torrent'i engellemek istiyorum. Arkadaşıma wireless bağlantı veriyorum 7/24 torrent açık bişiler indiryor 2048 bağlantı ile hiç bi yere giremiyorum artık yetti torrent'i engellemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Yardımlarınız için teşekkürler

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Söylemeyi unutmuşum :$ Modem'im phılıps Sna6500

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sadece torrenti engelleyecek bir modem yok sanirim,

download kisitlayici filan olabilir ama sadece torrent kisitlayici zor

download yapicak ama torrent downloadi yapmayacak,

sanmiyorum..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    hocam portları kapatmayı dene butun protları kapat tamamı ıle engelleyemesen bıle hıznın buyuk bolumunu dusurusun.gecen gun bır program vermıslerdı agdakı bılgısayarların hızlarını ayarlıya bıldıgın ona bakıver adını hatırlamıyorum.... yada arkadasını uyar torrentte upload ve donload hızlarını sınırlıya bılıyorsun.mısal toplam donwload hızın 250 ıse torrentın download hızını 100 ıle sınırlasın 10da upload sınırı koysun rahat edersın baktın olmuyor tek basına 1024 al sınır kımsenın kahrını cekme...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    sende ona uyuzluk yap :D sürekli neti kes kopart yada accountu varsa hackle :D

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam portları kapatmayı dene butun protları kapat tamamı ıle engelleyemesen bıle hıznın buyuk bolumunu dusurusun.gecen gun bır program vermıslerdı agdakı bılgısayarların hızlarını ayarlıya bıldıgın ona bakıver adını hatırlamıyorum.... yada arkadasını uyar torrentte upload ve donload hızlarını sınırlıya bılıyorsun.mısal toplam donwload hızın 250 ıse torrentın download hızını 100 ıle sınırlasın 10da upload sınırı koysun rahat edersın baktın olmuyor tek basına 1024 al sınır kımsenın kahrını cekme...

ewt öle yapabilirsin. bide şunu söliiim bizim yurtta torrent portları kapalı ama bn hala dl yapabiliomm :D hız falan nadiren düşüyo. :D ayrıca bazı modemlerde torrenti tamammen kapatabilio

@crypt

o dediğin programın adı ne hojam ? :| (agdakı bılgısayarların hızlarını ayarlıyabıldıgın dediğin ?) 

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    nickneyime bunu yazdı:

cyrpt bunu yazdı:

ewt öle yapabilirsin. bide şunu söliiim bizim yurtta torrent portları kapalı ama bn hala dl yapabiliomm :D hız falan nadiren düşüyo. :D ayrıca bazı modemlerde torrenti tamammen kapatabilio

@crypt

o dediğin programın adı ne hojam ? :| (agdakı bılgısayarların hızlarını ayarlıyabıldıgın dediğin ?)

"net lımıter" mıydı oyle bırseydı tam hatırlamıyorum... calısıp calısmadıgını indirip denemedım vermıslerdı....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek
    nickneyime bunu yazdı:

cyrpt bunu yazdı:

@crypt

hoca torrent portları kapalıken nasıl downloadyapabiliyorsun...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

torrent sitelerinin tracker adresleri vardır onları modem de route kısmında boş bi adrese yonlendirerek engelleyebilirsin.

thepiratebay.org mininova.org vs.. gibi 

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

belli adresleri engelleyebilir evet

ama piyasadaki butun torrent sitelerini bilmek zor

biri kapaniyor digeri aciliyor..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Torrent siteleri engellemekle bitmez :S Benim düşüncem torrent'in portunu kapatmaktı ama ne portun numarasını biliyorum nede modemden kapatmayı :O :$

Toplam Hit: 22849 Toplam Mesaj: 15