Modem"Den Torrent Engelleme
-
Arkadaşlar modem'imden torrent'i engellemek istiyorum. Arkadaşıma wireless bağlantı veriyorum 7/24 torrent açık bişiler indiryor 2048 bağlantı ile hiç bi yere giremiyorum artık yetti torrent'i engellemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Yardımlarınız için teşekkürler
-
Söylemeyi unutmuşum :$ Modem'im phılıps Sna6500
-
sadece torrenti engelleyecek bir modem yok sanirim,
download kisitlayici filan olabilir ama sadece torrent kisitlayici zor
download yapicak ama torrent downloadi yapmayacak,
sanmiyorum..
-
hocam portları kapatmayı dene butun protları kapat tamamı ıle engelleyemesen bıle hıznın buyuk bolumunu dusurusun.gecen gun bır program vermıslerdı agdakı bılgısayarların hızlarını ayarlıya bıldıgın ona bakıver adını hatırlamıyorum.... yada arkadasını uyar torrentte upload ve donload hızlarını sınırlıya bılıyorsun.mısal toplam donwload hızın 250 ıse torrentın download hızını 100 ıle sınırlasın 10da upload sınırı koysun rahat edersın baktın olmuyor tek basına 1024 al sınır kımsenın kahrını cekme...
-
sende ona uyuzluk yap :D sürekli neti kes kopart yada accountu varsa hackle :D
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
hocam portları kapatmayı dene butun protları kapat tamamı ıle engelleyemesen bıle hıznın buyuk bolumunu dusurusun.gecen gun bır program vermıslerdı agdakı bılgısayarların hızlarını ayarlıya bıldıgın ona bakıver adını hatırlamıyorum.... yada arkadasını uyar torrentte upload ve donload hızlarını sınırlıya bılıyorsun.mısal toplam donwload hızın 250 ıse torrentın download hızını 100 ıle sınırlasın 10da upload sınırı koysun rahat edersın baktın olmuyor tek basına 1024 al sınır kımsenın kahrını cekme...
-----------------------------ewt öle yapabilirsin. bide şunu söliiim bizim yurtta torrent portları kapalı ama bn hala dl yapabiliomm :D hız falan nadiren düşüyo. :D ayrıca bazı modemlerde torrenti tamammen kapatabilio
@crypt
o dediğin programın adı ne hojam ? :| (agdakı bılgısayarların hızlarını ayarlıyabıldıgın dediğin ?)
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------ewt öle yapabilirsin. bide şunu söliiim bizim yurtta torrent portları kapalı ama bn hala dl yapabiliomm :D hız falan nadiren düşüyo. :D ayrıca bazı modemlerde torrenti tamammen kapatabilio
@crypt
o dediğin programın adı ne hojam ? :| (agdakı bılgısayarların hızlarını ayarlıyabıldıgın dediğin ?)
-----------------------------"net lımıter" mıydı oyle bırseydı tam hatırlamıyorum... calısıp calısmadıgını indirip denemedım vermıslerdı....
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
@crypt
-----------------------------hoca torrent portları kapalıken nasıl downloadyapabiliyorsun...
-
torrent sitelerinin tracker adresleri vardır onları modem de route kısmında boş bi adrese yonlendirerek engelleyebilirsin.
thepiratebay.org mininova.org vs.. gibi
-
belli adresleri engelleyebilir evet
ama piyasadaki butun torrent sitelerini bilmek zor
biri kapaniyor digeri aciliyor..
-
Torrent siteleri engellemekle bitmez :S Benim düşüncem torrent'in portunu kapatmaktı ama ne portun numarasını biliyorum nede modemden kapatmayı :O :$