folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Modem"Den Torrent Engelleme

Modem"Den Torrent Engelleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Torent hareketi engellenemez.:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Hacı philipsi bilmiyorum ama airtieslarda arayüzde pc de internet üzerinden kullanılan uygulamaları görebiliyorsun. İstediğini de engelleyebiliyorsun. Bak bakalım sende öyle bişi var mı? Eğer varsa sadece torrenti değil hatta internet üzerinden oynanan oyunları bile engelleyebilirsin. 

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    Anakroniq bunu yazdı:
    -----------------------------
    nickneyime bunu yazdı:

cyrpt bunu yazdı:
    hocam portları kapatmayı dene butun protları kapat tamamı ıle engelleyemesen bıle hıznın buyuk bolumunu dusurusun.gecen gun bır program vermıslerdı agdakı bılgısayarların hızlarını ayarlıya bıldıgın ona bakıver adını hatırlamıyorum.... yada arkadasını uyar torrentte upload ve donload hızlarını sınırlıya bılıyorsun.mısal toplam donwload hızın 250 ıse torrentın download hızını 100 ıle sınırlasın 10da upload sınırı koysun rahat edersın baktın olmuyor tek basına 1024 al sınır kımsenın kahrını cekme...

ewt öle yapabilirsin. bide şunu söliiim bizim yurtta torrent portları kapalı ama bn hala dl yapabiliomm :D hız falan nadiren düşüyo. :D ayrıca bazı modemlerde torrenti tamammen kapatabilio

@crypt

o dediğin programın adı ne hojam ? :| (agdakı bılgısayarların hızlarını ayarlıyabıldıgın dediğin ?)

hoca torrent portları kapalıken nasıl downloadyapabiliyorsun...

hajı bende bilmiom. utorrentte aşaıga kırmızı ikon oldugu halde baglantıye göre 200,100,400, kitliyom. seed'in çok sağlam olması lazım ki hayvanlar gbi dl edesin. :))

under_king bunu yazdı:
    Torrent siteleri engellemekle bitmez :S Benim düşüncem torrent'in portunu kapatmaktı ama ne portun numarasını biliyorum nede modemden kapatmayı :O :$

aynen engelleyemessin bi milyon tane war.torrentin portunu kapadıgın halde torrent programından baska bi port alıp onun üstünden dl edebilirsin ayrıca :D

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yurttta internet işlerine ben bakıyorum. Bir tane Çakal gelmiş bana ne dese inanırsınız. Abi internete benim bilgisayar girmiyor. bende direk torrent denen programı açtım. Bir ne ne göreyim. Soktumun pezevengi bilgisayarındaki torrente baksana bire şerefsiz 14 GB'dan fazla dosya indiriyon. daha çoğu da inmemiş. Siktir git lan dedim millete sorsana bu filmler oyunlar var mı sizde diye. bana ne dese inanırsınız. ya abi dosyalar benim değil de felan. Sadede gelirsek bu lanete bir çözüm yok herhalde. Ama üniversiteden inmiyor diye biliyorum yani geçen yıl veya evvelki yıl inmiyordu. Pekala orada nasl oluyor bu iş bilen var mı?
Toplam Hit: 22850 Toplam Mesaj: 15