Modeme Bağlanıyorum Ama İnternete Giremiyorum
-
proxy bunu yazdı:
-----------------------------
modeme bağlı başka bi acces point vs varmı ? tp link modemde aynı sorunu bende çok yaşadım . modeme bağlı başka acces point vs var ise onların ip lerini değiştir mesela hem modemin hemde acces point in giriş şifresi 192.168.1.1 olmasın modem oldğu gibi kalsın ama diğer cihazları örneğin 192.168.1.15 falan yap ben sorunu bu şekilde çözmüştüm
-----------------------------yahu herkesi bilgisayar uzmanı zannetmein..kusura bakma murid 1 gündür bu işle ugraşıyorum.sinirliyim..acces pointi değiştir demişsin o ne hacı ? nerden değişir? dns adresinin değiştiği yer mi ? hersei biliomusuz gibi yazma allahını seversen.acces pointi değiştir demişsin.zaten arkadaş saolsun wifi yi sildim yükleyemiyorum simdi..doanımı bulmuyor..deli olacam ya...
-
Ekerci bunu yazdı:
proxy bunu yazdı:
modeme bağlı başka bi acces point vs varmı ? tp link modemde aynı sorunu bende çok yaşadım . modeme bağlı başka acces point vs var ise onların ip lerini değiştir mesela hem modemin hemde acces point in giriş şifresi 192.168.1.1 olmasın modem oldğu gibi kalsın ama diğer cihazları örneğin 192.168.1.15 falan yap ben sorunu bu şekilde çözmüştüm
-----------------------------yahu herkesi bilgisayar uzmanı zannetmein..
kusura bakma murid 1 gündür bu işle ugraşıyorum.sinirliyim..acces pointi değiştir demişsin o ne hacı ? nerden değişir? dns adresinin değiştiği yer mi ? hersei biliomusuz gibi yazma allahını seversen.acces pointi değiştir demişsin.zaten arkadaş saolsun wifi yi sildim yükleyemiyorum simdi..doanımı bulmuyor..deli olacam ya...
Dostum ben sana Ağ Bağdaştırıcılarından Etherneti Kaldır Donanım Değişikliklerini Tara Tekrar yükleyecektir dedim. Sen ne diye karıştırıyorsun wi-fi yi ? Sistem Geri Yükleme Yap Düzelsin. Amk millete iyilikte yaramıyor yahu
-
Pessimistic bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
proxy bunu yazdı:
kusura bakma murid 1 gündür bu işle ugraşıyorum.sinirliyim..acces pointi değiştir demişsin o ne hacı ? nerden değişir? dns adresinin değiştiği yer mi ? hersei biliomusuz gibi yazma allahını seversen.acces pointi değiştir demişsin.zaten arkadaş saolsun wifi yi sildim yükleyemiyorum simdi..doanımı bulmuyor..deli olacam ya...
Dostum ben sana Ağ Bağdaştırıcılarından Etherneti Kaldır Donanım Değişikliklerini Tara Tekrar yükleyecektir dedim. Sen ne diye karıştırıyorsun wi-fi yi ? Sistem Geri Yükleme Yap Düzelsin. Amk millete iyilikte yaramıyor yahu
-----------------------------hacı senin dediğine göre sistem değişikliklerini taradım bişi bulmuyor küçük bir pencere acılıyor ve ardından kapanıyor bişi buldugu yok..sistemi geri yükledim.simdi tekrardan geldi ama derdimin çözümü yok...:S:S:S:S bunu çözebilecek müridde yok sanırım..
-
Ekerci bunu yazdı:
Pessimistic bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
proxy bunu yazdı:
-----------------------------hacı senin dediğine göre sistem değişikliklerini taradım bişi bulmuyor küçük bir pencere acılıyor ve ardından kapanıyor bişi buldugu yok..sistemi geri yükledim.simdi tekrardan geldi ama derdimin çözümü yok...:S:S:S:S bunu çözebilecek müridde yok sanırım..
-----------------------------Tam bir everest Raporu gönder. Ayrıca mesela 5 cihaz modemee bağlıyken 6-7-8 kaç cihaz bağlanabiliyor en fazla ? Limit durumu ?
-
kardeşim ethernetten bağlandığını farzediyorum. nasıl bağlandığını yazmamışsın.başka ethernet kartı takıp denermisin. ethernetin onboard dur. anakartın üzerinde. doğrumu? anakartın üzerindekiler zaman zaman bu sorunları yapıyor. pci bi ethernet kartı tak, driverini yükle, sanırım sorunun çözülür.
-
hocam modemın marka ve modelını yazarsan yardımcı olabılırız ?
-
5. bilgisayardan başlat>çalıştır a gel
cmd yaz. dos ekranına aynen şunu yaz ve enter a bas.
tracert www.tahribat.com
"istek zaman aşımına uğradı" çıkarsa gel tekrar.
-
bende de bole bi sorun olmustu wifi uzerinden baglanıosan sifreni değiştir bole dangalıklık sifre değiştirme yoluyla duzelio ben bu sekilde duzeltmiştim evde :D
-
eger modem e bagladiysan bu bilgisayarlari
modeme en fazla 4 bilgisayar baglayabilirsin,
5. bilgisayari nasil bagladin.
harici bir swicth falan mi kullandin ?
eger swicth kullandiysan, swicth i modeme baglaman gerekiyordu.
nasil bir yapi var anlat yardimci olalim hemen
-
Ekerci bunu yazdı:
proxy bunu yazdı:
-----------------------------yahu herkesi bilgisayar uzmanı zannetmein..kusura bakma murid 1 gündür bu işle ugraşıyorum.sinirliyim..acces pointi değiştir demişsin o ne hacı ? nerden değişir? dns adresinin değiştiği yer mi ? hersei biliomusuz gibi yazma allahını seversen.acces pointi değiştir demişsin.zaten arkadaş saolsun wifi yi sildim yükleyemiyorum simdi..doanımı bulmuyor..deli olacam ya...
-----------------------------Eee " horozun çok olduğu yerde sabah olmaz " derler:D