folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Modeme Bağlanıyorum Ama İnternete Giremiyorum

Modeme Bağlanıyorum Ama İnternete Giremiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

karabudun bunu yazdı:
    -----------------------------

Ekerci bunu yazdı:

proxy bunu yazdı:

modeme bağlı başka bi acces point vs varmı ? tp link modemde aynı sorunu bende çok yaşadım . modeme bağlı başka  acces point vs var ise onların ip lerini değiştir mesela hem modemin hemde acces point in giriş şifresi 192.168.1.1 olmasın modem oldğu gibi kalsın ama diğer cihazları örneğin 192.168.1.15  falan yap ben sorunu bu şekilde çözmüştüm

yahu herkesi bilgisayar uzmanı zannetmein..kusura bakma murid 1 gündür bu işle ugraşıyorum.sinirliyim..acces pointi değiştir demişsin o ne hacı ? nerden değişir? dns adresinin değiştiği yer mi ? hersei biliomusuz gibi yazma allahını seversen.acces pointi değiştir demişsin.zaten arkadaş saolsun wifi yi sildim yükleyemiyorum simdi..doanımı bulmuyor..deli olacam ya...

Eee  " horozun çok olduğu yerde sabah olmaz  " derler:D

hacı lafına koptum..bilgisayarı verdim başka aldım beyler..sorun çözüldü..saolun hersey için..bu net olayını çözebilmek isterdim..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 6591 Toplam Mesaj: 22