folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Modeme Girdikten Sonra...

Modeme Girdikten Sonra...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocknkaya
    rocknkaya's avatar
    Erkek
    arkadaşlar modeme girdidik diyelim bundan ötesi yok mu? yani adamın dosyalarını göremezmiyim? eğer devamı varsa ne yapmam gerekiyor?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    vay lamer vay:))))))))))))

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek
    demodor bunu yazdı:
    -----------------------------
    vay lamer vay:))))))))))))
    Ne alakası var öğrenmek istıo :)

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    kullanıcı adı ve şifreyi değiştirirsen adamın interneti kapanır tt net e şikayet eder net gitti diye tt net işi araştırır bulup yeni şifre verir adama bu iş 2 haftadan az sürmez ve adamın interneti 2 hafta kapalı kalır :D:D bizzat arkadaşa denemiştim de

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

meccays bunu yazdı:
    kullanıcı adı ve şifreyi değiştirirsen adamın interneti kapanır tt net e şikayet eder net gitti diye tt net işi araştırır bulup yeni şifre verir adama bu iş 2 haftadan az sürmez ve adamın interneti 2 hafta kapalı kalır :D:D bizzat arkadaşa denemiştim de

Her modemde kullanıcı adı ve şifreyi vermez ve şifreyi **** şeklinde gösterir onu * gösteren programla acabilirsin belki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ip bildiğin için essential net tools ile bişeyler yapabilirsin belki :) lamerlikten öteye geçmelisin :P

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocknkaya
    rocknkaya's avatar
    Erkek
    lamer diyen arkadaş bi zamnlar sende lamer dın unutma :) o yıldızları görüyorum sorunum o değilki...2 aydır yaklaşık elimde en az 200 tane şifre user hesabı var ttnet le ilgili...ben bunları istemiyorum ki...o modemde port açsam paylaşımda olmayan bölüme nasıl girerim....veya essantial bnm bildiğim paylaşımları gösterio....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    işine yarar bişey yapamazsın malesef.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

meccays bunu yazdı:

Senin arkadaş telefon kullanmayı bilmiyor herhalde ya da bu olayı telekom grev yaparken mi denk getirdin ne... 

Konuya gelince soran arkadaş söylediğin gibi modeme bağlanmışsın, ama sen modeme değil pcye(verilere)  bağlanmak istiyorsun! 

Veri olarak elinde ip numarası var işte, bağlanabiliyorsan bağlan şahsen ben bağlanamıyorum (başkalarının yazdığı programlarla lamerlik haricinde) 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

Her modemde kullanıcı adı ve şifreyi vermez ve şifreyi **** şeklinde gösterir onu * gösteren programla acabilirsin belki

Böyle diyorsan eğer zaten bu konuya hiç cvp yazma :| ancak adsl kullanıcı adını fln görürsün ki artık bi işe yaramıyor uzun zamandır.Dosyalara girmekle modeme girmek arasında fark vardır çünkü farklı noktalardan ve farklı şifrelerle erişim sağlanır :)

:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Böyle diyorsan eğer zaten bu konuya hiç cvp yazma :| ancak adsl kullanıcı adını fln görürsün ki artık bi işe yaramıyor uzun zamandır.Dosyalara girmekle modeme girmek arasında fark vardır çünkü farklı noktalardan ve farklı şifrelerle erişim sağlanır :)

Yukarda yazmışlar yukardaki yorumları okusan neyi kastettiğimi anlardın.Adam diyor ki arkadasın sifresini değiştirdim 2 hafta nete giremedi.Bende o yüzden böle dedim.Kullanıcı adı parola olsa benım elimde 6-7 tane var.Mal değiliz bizde biliyoruz kullanılmadıgını !

Toplam Hit: 14337 Toplam Mesaj: 18