folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Modeme Girdikten Sonra...

Modeme Girdikten Sonra...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    altuca
    altuca's avatar
    Erkek
    İnternete çıktığı ip adresi ile pc ye sızabilirsin genelde 78 veya 8 le başlar internet ip adresi

üç beş soysuzun ardından zağarlık yapamam,hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

şöyle bi fikrim var yapılabiline bilir mi bilmiyorum ama;

modem e ftp den girip anasayfayı farklı bi siteye yönlendirme yada sp yoksa activeX gömme gibi bi olay olabilirdi.

yada modem ana sayfasından fake mail e yönlendirme; hem adamı deli eder hemde sinirlenir ve kesin giriş yapar :)

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocknkaya
    rocknkaya's avatar
    Erkek
    Ben sadece adamın bilgisayarına girip dosyalarına falan bakmak istiyorum.Paylaşıma açmadan giremem bilgisayarına peki paylaşıma açmak için ne yapmam lazım? portlarından birini açsam sanırım işe yaramaz. 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------
    wasd bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Her modemde kullanıcı adı ve şifreyi vermez ve şifreyi **** şeklinde gösterir onu * gösteren programla acabilirsin belki

Böyle diyorsan eğer zaten bu konuya hiç cvp yazma :| ancak adsl kullanıcı adını fln görürsün ki artık bi işe yaramıyor uzun zamandır.Dosyalara girmekle modeme girmek arasında fark vardır çünkü farklı noktalardan ve farklı şifrelerle erişim sağlanır :)

Yukarda yazmışlar yukardaki yorumları okusan neyi kastettiğimi anlardın.Adam diyor ki arkadasın sifresini değiştirdim 2 hafta nete giremedi.Bende o yüzden böle dedim.Kullanıcı adı parola olsa benım elimde 6-7 tane var.Mal değiliz bizde biliyoruz kullanılmadıgını !

Zamanında bende çömezdim ve nickin altında 1. çömez alımı çömezi yazıyordu,bilirim ezikliğini o yüzden şimdiye kadar kimseyi çömez diye ezmedim ama HAKATEN ÇÖMEZSİN :D

Ben o ilk cümleyi hani ":|" olan yere kadarki kısmı sana yazmıştım kalanı konuyu açan arkadaşaydı.Sana mal demedim ama neyse halada demiyorum küfür yasak =) o yıldızları görmek için program kullanırsan zaten bu konulardan anlamıyorsundur bi halt yapamazsın zaten.O sayfayı açıp onları görmek deildir olay,o sayfadaki yıldızların ne olduunu kaynak kodların arasından bulabilmektir.Zamanında fistandantilüsün bi dökümanından okumuştum die hatırlıom yanlış hatırlamıosam o adsl account çalmayı ama ondada programla görebilirsiniz diyordu.kaynak kodları kurcalama kısmını ben ve bi arkadaş bulmuştuk(netteki tüm dökümanlar cpdir ve programla görürsünüz diyor :)).Yani yıldızları programdan görmeyi bekliyosan sende iş yoktur diyorum :)

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    VisualBoy bunu yazdı:

şöyle bi fikrim var yapılabiline bilir mi bilmiyorum ama;

modem e ftp den girip anasayfayı farklı bi siteye yönlendirme yada sp yoksa activeX gömme gibi bi olay olabilirdi.

yada modem ana sayfasından fake mail e yönlendirme; hem adamı deli eder hemde sinirlenir ve kesin giriş yapar :)

Hocam uçmuşsun sen ya :D:D, en fazla dmz yi etkin yaparsın tüm portlar açılır, elinde exploit varsa pc ye girersin, veya kendine ait dns serverın varsa adamın modemdeki dnsnin ip adresini değiştirirsin ve anca o zaman ayarladığın fake siteye yönlendirebilirsin.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

çömez  veya aşşagılayıcı sözleri burda yakıştıramıyorum kimseye  unutmam bende acmıstım  tbt de modeme girdim sonra die  herkesin bu tür zamanları olmustur.

modeme gelince gıcık oldugun biri varsa modemini yak yeni modem alana kadar internete giremesin.  ne insanlar var bakın bi olay anlatam modemle ilgili

modeme girdim yaktım herneyse ( tlekoma fln gitmisler olamamıs ) bni cagırdı yap die gitmedim . dedim ben yaptım sana ders olsun 

3 hafta sonra modem almıslar yeniden  bi baktım internetde  modeme giricektim sifre koymuslar :D

msn konusmaları: 

ben :  modem almıssın hayırlı olsun 

cocuk :  sagol bidaha yapma sakın abime derim bu sefer

ben : de bisey olmaz

cocuk : yapma anlastık mı

ben : modemine tekrar girdm bile

cocuk : hehe inanamam

ben : istersen resim atam

cocuk : sifrein 26512 oldugunu nası bildin :D

ben sagol sifre icin :D

böle idi ne gülmüstüm hala gülerim 

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocknkaya
    rocknkaya's avatar
    Erkek
    :D iimiş....ama sanırım konuyu açmam kimseye yaramadı...isterseniz kilitleyin.
Toplam Hit: 14339 Toplam Mesaj: 18