Modemi Gumletme
-
google da siteden virüs bulaştırma die arattır sora elemanın bi şekilde sitene takrar girmesini sağla elemana yapıştır backdoor'u sonra ister içine key logger atarak çocuğun tüm net hayatını mik bırak ister direk format bas modem yakmak die bişi söz konusu deeğil öle netten gerçek hayatta ise en mantıklı yolu trafolardır ama şiddetle uzak durmanı tawsie ediyoruz :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
Aloryan bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------hayır anlamadıgım cocugun modeminden ne istiyon
git cocugu döv
seninkis işey gibi oldu
çocugu eminim dövemedin dayak yedin sende onu böyle cezalandırmak istiyosun
egoistlik yapmanın anlamı yok belki cocuk o modemi ortak kullanıo
hak yicenin farkındasındır umarım
-----------------------------dai ler o cocuk modemi tek kullanıyo baglantıyı da ben yapmıstım hak yeemk derken o yemisdir bizden ha ( dayak bakımından diyorsan gel ) Bursa OSmangazi Hürriyet Beni Sorarsınız
neyse yapayiz diyin ozaman abi hep dalga geciyorsunuz anlamadım nası iş
-----------------------------sen bu kafayla hiç bişi yapamazsın
dalga geçerim cünkü tam bir lol luk durumsun :|
cocugu dövdüysen madem ne die hala ugrasıon senin gibilere uyuz olmamak elde deil
-----------------------------Abi seninle polemige girmek istemiyorum ama sen konuyu okumadn galiba dovdum sonra bu msn acip bir sürü siteyi karaylio ban laf atıyo her neyse onemli de
he bi de "dalga geçerim cünkü tam bir lol luk durumsun :|" abi lol luk durumu ne ya
lol demek hafifden gulme anlamına gelir :D
-
yaw dostum ne yakabiliyorsun nede kese biliyorsun bak telefon kablosunu kopara bilirsen kpart kopardın diyelim elektirik verme imkanın varsa ve pc ve telefon hattı tamamiylegitsin
bari bunu yap ben olsam çoktan sekil yapmıştım şimdiye