folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Modemle İlgili Bir Arıza.Yardım Lütfen.

Modemle İlgili Bir Arıza.Yardım Lütfen.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frantic
    frantic's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

yns_berk bunu yazdı:

biz kablolu zor kullanıyoruz sen dsl kablosunu çekip neti kullanıyorum diyorsun ohaa amk. yazdıkların biraz karmaşık.
    anladığım kadarıyla telefon hattından elektrik geldiğini düşünüyorsun modemin elektriğini kessen bile kullanıyorsun, biraz imla kuralları lütfen..

zuhahahha:d

doğru bi noktaya değinmişsin hocam da heycandan herhal

bak şimdi aga modemi önce arkasındaki ufak delikten kürdan v.s gibi birşeyle resetle modemin kullanım kitapçığında ne kadar basman gerektiği v.s yazar daha sonra adsl ayarlarını tekrar yap gene aynısını ararsa ttnet i ara operatörler genelde bi boktan çakmazlar sen ısrarla teknşk servise bağlayın beni de onlara durumu izah et onlar hallederler genelde ttnette sorun oluyo bu gibi durumlarda

Modem reset çektim zaten..Evet operatörlerde bi halt olmadığını bende farkettim..Peki modem olayı nedir sizce ?

Yahu sıradan insan gibi prize takıyorum dsl kablosunu spritterdan geldiği gibi geçiriyorum..Full çekiyor wireless internet erişimi var yazıyor ağ bağlantılarımda..Fakat internet olmuyor & dsl ışığı yanmıyor. Çıkartıyorum prizi ve dsl kablosunu modem hala resetli ayarları yok internet sağlıyo.. 

My lifestlye Determines my DEATHSTYLE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frantic
    frantic's avatar
    Erkek

Evet eminim dostum..Bağlandığım kendi modemim çünkü 3 modem çekiyor laptop..Birazcık okumam yazmam varsa,benim modemimin markası airties değil :)

My lifestlye Determines my DEATHSTYLE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

adaptör değiştir...genelde adaptörlerin içindeki kondansatörlerin sıvısı zamanla kurumakta ve kimi zaman voltajı sindirmekte daha önce basıma gelmişti böyle bişi bence bir dene...orjinal adaptörünü götür elektronikçiye üzerinde kaç AMPER yazıyor ise 1 amper felan yükseğini versin....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

frantic bunu yazdı:

yns_berk bunu yazdı:

biz kablolu zor kullanıyoruz sen dsl kablosunu çekip neti kullanıyorum diyorsun ohaa amk. yazdıkların biraz karmaşık.
    anladığım kadarıyla telefon hattından elektrik geldiğini düşünüyorsun modemin elektriğini kessen bile kullanıyorsun, biraz imla kuralları lütfen..

telefon hattımdan elektrik geldiğini düşünmüyorum..Çünkü telefon hattımı da çıkarttım..
    Dedim ya;Modem şu an kutudan çıktığı gibi resetlenmiş ve hiç bir kablo bağlı değil üzerinde..Ne adaptör..Ne dsl kablosu..Öyle kutu kutu yayın yapıyor bana. 

modeme tel hattını ve elektırık kablosunu takmadın suan ama modem yınede acık ve kullanıyorsun öyle mi ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 2112 Toplam Mesaj: 15