Modern Warfare 2 Nasıl Oynanır ?
-
merhaba arkadaşlar. dün call of duty 6 modern warfare 2 oyununu aldım da. diğer oyunlar gibi o eğitim safhalarını geçtim geçmesine de oyunun ilk bölümünü bir türlü geçemiyorum. acaba bir yerde yanlış bir ayar mı yaptık ? daha ilk mermide ölüyorum ilerleyemiyorum. oyunu ilk kurduğumuzda sırası ile ne yapmamız gerektiğini açıklayabilirseniz sevinirim. teşekkürler..
-
zorluk derecesi nedir
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
zorluk derecesi nedir
-----------------------------easy diye ayarladım. ama sanırım başlarda bi yerlerde yanlışlık yaptık ?
birkaç eğitim safhası geçtim ama daha kaç tane daha geçmem gerekiyordu ?
-
ilk bölümde askerlerin saklandığı arabanın arkasında bekle shephard gelecek bişeyler zırvalayacak sonra köprüde roketatarlı adamlar çıkacak onları vuracaksın daha sonrada hummerlara biniceksin zaten olay böyle ilerliyor.
-

ilk önce 1 2 dakika burda oyalanacaksın çatışma falan . ( resim 1 )
köprü de target yazısını gördün mü lancer'a gec bomba atara .. köprüyü temizle sol tarafta merdiven var yukarıya cıkacaksın .. | sorası ekşın :D:D
edit : resimleri büyüttüm la .. anlaşılmıyordu :| -
Hocam eğitim YErinden Başladıgın zaman tekrr Aynı YEre gelıyorsundur Ve noırmal Oyunu Oynarken Eğitimden cıktıktan sonra Saniyesinde Hata yapmada Gecmen GErekıyor sonra arabaya Binecen Ve Kapışacaksın
-
Amd-x bunu yazdı:
ilk önce 1 2 dakika burda oyalanacaksın çatışma falan .
köprü de target yazısını gördün mü lancer'a gec bomba atara .. köprüyü temizle sol tarafta merdiven var yukarıya cıkacaksın .. | sorası ekşın :D:D
-----------------------------güzel anlatmışsın sağol ama başlangıçtaki eğitim yerlerini illa ki geçmemiz mi gerekiyor onları atlamasak olmaz mı ? :) neyse uğraşalım sağolun varolun
-
2,5 saattir kuruyor :) bu kadar uzun sürermiydi bu oyun ya ?
-
bütün görevleri yaptım sadece bir tane kaldı
switch to your rifle and then back to your pisto
burada kalıyo haritada bakıyorum bi tane asker gösteriyo başka bişey yok
-
bitireli çok oluyor kaldığın bölümü biraz anlatta yardımcı olayım :D
-
Humerus bunu yazdı:
bitireli çok oluyor kaldığın bölümü biraz anlatta yardımcı olayım :D
-----------------------------hocam daha ilk bölüm. bütün görevleri yaptım bu çıkıyo
switch to your rifle and then back to your pisto