folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Modern Warfare 2 Nasıl Oynanır ?

Modern Warfare 2 Nasıl Oynanır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

hileler zaten çalışmıyor. çalışan hile bulamadım.

oyun güzel de eğitim bölümlerini aşamıyorum. mesela tek kişilik eğitim bölümünde kırmızı hedeflere ateş ediyorum sonra el bombası atıyorum gidiyorum askerler top oynuyor afganistanda diğer askerler de atış talimi yapıyor sonra bir asker buluyorum oturuyor öylece kalıyor. ilerleyemiyorum. ok yönü de onu işaret ediyor ama çözemedim gitti

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Eğer hakikaten oyundan zevk almak istiyorsanız PS3 de oynamanızı tavsiye ederim 4 5 saat te bitiyor. Ama inanın ps3 de bambaşka.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

ah ulan ya :D brezilyada çatıdan zıplıa zıplıa helikoptere koşma sahnesi var yaa :D en sevdiğim bölüm :) herifleredn kaçıosn tekrar tekrar oynadım o bölümü :) cod 7 çıkıcakmı acep bide :s

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

arkadaşlar sorularıma cevap vermiyorsunuz ki :S

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

bilader o switch your rifle to pistol da demek istediği 'makinalıyı al sonra tekrar su tabancasına dön' yani sana silahların kontrol tuşlarını öğretiyor.eğitim bölümünde;

hızlıca bütün askerleri öldürmen gerekiyor. askerleri!! ama sivilleri vurmamaya çalış saniye cezası yersin.olabildiğince hızlı ol adamları hızlı indir..

adamları vurduktan sonra git ordaki binaya gir merdivenlerden çık karşına çıkan adamı indir silahla(zaten yazıyo ekranda kocaman çıkar)sonra çatısına çıkıosun binanın ordaki adamları da öldür aşaa atla el bombası isticek indir ordakileri de sonra bas shift'e hızlı koşsun eleman bitişe kadar.sn yazar ve oynayabileceğin seviyeyi istersen birkezdaha yapıp daha iyi bir seviyede oynarsın yada oynamazsın sana kalmış sonra zaten yukarı çıkınca araba geliyo yukardan..

tavsiye:oynarken yanında ing sözlük olsun.

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

hocam o bölümü demiyorum ki. kırmızı hedef tahtaları var yuvarlak şeklinde onlara sırası ile ateş ediyorum yandaki askerler de atış talimi yapıyor. sanırım afganistan ama eğitim bölümü bitmiyor. bi türlü anlayamadım gitti şunu bi de bildiğin çalışan trainer varmıdır internetteki sahte trainler çalışmıyor

Toplam Hit: 5251 Toplam Mesaj: 27