Modifiyeli Windows 7 X86 ( İstek )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

şimdi orjinal win7 kursak bide hizmetleri optimize eden bir regedit yada başka bir tıklama zımbırtısı olsa daha iyi olmazmı ?

hani ayarı otomatik yapan regedit kayıt komutları varya onlardan olsa daha iyi olur

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

şimdi orjinal win7 kursak bide hizmetleri optimize eden bir regedit yada başka bir tıklama zımbırtısı olsa daha iyi olmazmı ?

hani ayarı otomatik yapan regedit kayıt komutları varya onlardan olsa daha iyi olur

tabiki daha iyi olur. ben de şimdi o tür bi program arıyorum bulursam paylaşırım burada

ben hani temiz optimize edilmiş w7 bilen varsa önerir diye açtım konuyu. yanılmadım da :D piyasada temiz, modifiyeli w7 bulunmuyormuş demek ki..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

tabiki daha iyi olur. ben de şimdi o tür bi program arıyorum bulursam paylaşırım burada

ben hani temiz optimize edilmiş w7 bilen varsa önerir diye açtım konuyu. yanılmadım da :D piyasada temiz, modifiyeli w7 bulunmuyormuş demek ki..

http://sourceforge.net/projects/xpy/

bu program gereksiz servisleri ve dosyaları temizliyor guzel program eskiden beri kullanırım

itsin oglum sen adam degilsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Hocam o modifiyeli sistemlerin içinde ne olduğu belli değil. Yapanlarda içine kendi botnetlerini dayıyorlar zaten. Ben özellikle el değmemişini arıyorum checksum'a bakıyorum vs. Yükledikten sonra bilgilerinin çalınması, zombi olarka kullanılman, sistemin birsürü sebebini anlayamayacağın hatalar vermesi vs. bir ton saçma sapan şeyle karşılaşırsın. Orjinal bi sistem bul sha1 hash'ına falan bak yükle, gereksiz servisleri hizmetleri sen kapat.

+1

+1

Twitter: @CanKirca
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

El değmemiş, bakire Windows 7 torrenti var mı?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 4042 Toplam Mesaj: 16