Modifiyeli Windows 7 X86 ( İstek )
-
şimdi orjinal win7 kursak bide hizmetleri optimize eden bir regedit yada başka bir tıklama zımbırtısı olsa daha iyi olmazmı ?
hani ayarı otomatik yapan regedit kayıt komutları varya onlardan olsa daha iyi olur
-
zalimadam bunu yazdı
şimdi orjinal win7 kursak bide hizmetleri optimize eden bir regedit yada başka bir tıklama zımbırtısı olsa daha iyi olmazmı ?
hani ayarı otomatik yapan regedit kayıt komutları varya onlardan olsa daha iyi olur
tabiki daha iyi olur. ben de şimdi o tür bi program arıyorum bulursam paylaşırım burada
ben hani temiz optimize edilmiş w7 bilen varsa önerir diye açtım konuyu. yanılmadım da :D piyasada temiz, modifiyeli w7 bulunmuyormuş demek ki..
-
BeyinAdam bunu yazdızalimadam bunu yazdı
tabiki daha iyi olur. ben de şimdi o tür bi program arıyorum bulursam paylaşırım burada
ben hani temiz optimize edilmiş w7 bilen varsa önerir diye açtım konuyu. yanılmadım da :D piyasada temiz, modifiyeli w7 bulunmuyormuş demek ki..
http://sourceforge.net/projects/xpy/
bu program gereksiz servisleri ve dosyaları temizliyor guzel program eskiden beri kullanırım
-
akustikelektrik bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
Hocam o modifiyeli sistemlerin içinde ne olduğu belli değil. Yapanlarda içine kendi botnetlerini dayıyorlar zaten. Ben özellikle el değmemişini arıyorum checksum'a bakıyorum vs. Yükledikten sonra bilgilerinin çalınması, zombi olarka kullanılman, sistemin birsürü sebebini anlayamayacağın hatalar vermesi vs. bir ton saçma sapan şeyle karşılaşırsın. Orjinal bi sistem bul sha1 hash'ına falan bak yükle, gereksiz servisleri hizmetleri sen kapat.
+1
+1 -
El değmemiş, bakire Windows 7 torrenti var mı?