folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monitörden Elektrik Çarptı?

Monitörden Elektrik Çarptı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Nası iş bu yaw yanımdaki pencerenin demir kısmına+monitöre dokunca çarpıyo.Nedendir bu yaw.Düzeltemez miyiz?

Buda kontrol kalemiyle çektiğim resimler.Cam kısmına bi değdiriom yanıyo ışık :S

Bu arada monitör 107T5 philips 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    topraklama olmayabilir ayaanı böle taşa basarak şey yap çarpar sora böle halıya basta elle çarpmaz yada tam tersi :d

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:
    -----------------------------
    topraklama olmayabilir ayaanı böle taşa basarak şey yap çarpar sora böle halıya basta elle çarpmaz yada tam tersi :d

Eet pencerenin o demir kısmını tutup sora monitöre dokununca cızz:D.Ama nasıl düzeltebilirim tehlike altındayım:D

Not:Ayaklarım halıya basarken çarpmıo başka fantaziler denemedim denemekte istemiorum :D:D:D:D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    kullandığın kabloların topraklaması warmı bak warsa bozuk olabilir yada evdeki sistem topraklamalımı diil  se bi kablo çekip toprağa göm

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    çoğu yeni monitörlerde var bu  
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    çoğu yeni monitörlerde var bu  
    Dikkat et, monitör baya eski. Pentium 3 döneminden kalmışa benziyor. Aybı ekrandan akrabamda da vardı ve aynı sorunla.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

ya dediğim gibi topraklama yoktur ben öle çamaşır makinesinin üstünde tost yapıodum elim tost makinesindeyken ayaam çamaşırmakinesine bi deydi taklı atıodum havada

tost makinesi çamaşır makinesinin üstünde ne arıyo die sormayın uzun hikaye :D

Bittik biz bittik
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Eet eski bi monitör o topraklama kablosuna bi bakayım.Fiş eski ondan olabilir.

Bu arada kasanın iç demir kısmınada baktım ordada ışık yanıo heryerde kaçak var yaw:S 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    canerator bunu yazdı:

Eet eski bi monitör o topraklama kablosuna bi bakayım.Fiş eski ondan olabilir.

Bu arada kasanın iç demir kısmınada baktım ordada ışık yanıo heryerde kaçak var yaw:S 

monitörle kasa nın fişleri aynı ara kabloya bağlı demi ? büyük ihtimal o ara kabloda topraklama yok yada fişi taktığın prizde

Bittik biz bittik
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

bizim eniştenin monitörde öle yapıodu bigün eve geldik baktık enişteyi monitör çarpmış sizlere ömür

sen en iyisi yeni bi monitör al lcd şöle ucuzundan :) ya da tamir e götür :S

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fox89hakan
    fox89hakan's avatar
    Erkek
    ett munıtorden kaynaklanan bısey ıc devrelerden bırı oluyo ve bu neden oluyodu galıba bende 2 tane war bırı carpıyo dıgerı carpmıyo :D o neden le entegrelerden bırının gecmıs ve onun sebeb oldugunu sanıyorum artık monıtoru kullanmadıgım ıcın baktırmadımda :P

Döndürün dunyayı inmek istiyenler var
Toplam Hit: 3389 Toplam Mesaj: 25