Monitörden Elektrik Çarptı?
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Bu bir Sorun yada Arıza Değildir. Olan olay Tüpteki Yüksek Gerilimin, Camın yüzeyinden Akıyor olmasıdır. Sadece Monitöre Topraklı Priz bile takarsan tamamen kalkmaz o. Bilgin olsun. Vede Vurucu etkisi olan bir akımda değildir. Sadece Hissedilebilir bişey diyebilirim.
-----------------------------Hmm saol ölmem yani:D
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Bu bir Sorun yada Arıza Değildir. Olan olay Tüpteki Yüksek Gerilimin, Camın yüzeyinden Akıyor olmasıdır. Sadece Monitöre Topraklı Priz bile takarsan tamamen kalkmaz o. Bilgin olsun. Vede Vurucu etkisi olan bir akımda değildir. Sadece Hissedilebilir bişey diyebilirim.
-----------------------------Hmm saol ölmem yani:D
-----------------------------Kesinlikle, Sadece Uygunsuz Dokunursan Cızırtılı bir Okşama yapar o Akım. Ürkütür Bilgisi olmayanları Ama Zarar vermez. ;)
-
benide çarpıyordu hep sonrada farkettim arkasında kablosu gevşek miş, iyicene ittirdim ve denedim çarpmadı:D monitor : casper LCD 21'
-
yauw böle ekran koruyucuları vardı önceden hatta bi yerinden bi kablo ucunda kıskaç ve kıskaca metal bişi bağlmak gerekiyodu felan onlardan kullan
ekran koruyucudan kasıt monitörün önüne takılan cam gibi bişi hane eski model felan diyince aklıma geldi bi alaka da varmı bilmiore :l