folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monitörden Elektrik Çarptı?

Monitörden Elektrik Çarptı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

shockman bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar Bu bir Sorun yada Arıza Değildir. Olan olay Tüpteki Yüksek Gerilimin, Camın yüzeyinden Akıyor olmasıdır. Sadece Monitöre Topraklı Priz bile takarsan tamamen kalkmaz o. Bilgin olsun. Vede Vurucu etkisi olan bir akımda değildir. Sadece Hissedilebilir bişey diyebilirim.

Hmm saol ölmem yani:D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    canerator bunu yazdı:

shockman bunu yazdı:
    Arkadaşlar Bu bir Sorun yada Arıza Değildir. Olan olay Tüpteki Yüksek Gerilimin, Camın yüzeyinden Akıyor olmasıdır. Sadece Monitöre Topraklı Priz bile takarsan tamamen kalkmaz o. Bilgin olsun. Vede Vurucu etkisi olan bir akımda değildir. Sadece Hissedilebilir bişey diyebilirim.

Hmm saol ölmem yani:D

Kesinlikle, Sadece Uygunsuz Dokunursan Cızırtılı bir Okşama yapar o Akım. Ürkütür Bilgisi olmayanları Ama Zarar vermez. ;) 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    benide çarpıyordu hep sonrada farkettim arkasında kablosu gevşek miş, iyicene ittirdim ve denedim çarpmadı:D monitor : casper LCD 21'

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

yauw böle ekran koruyucuları vardı önceden hatta bi yerinden bi kablo ucunda kıskaç ve kıskaca metal bişi bağlmak gerekiyodu felan onlardan kullan

ekran koruyucudan kasıt monitörün önüne takılan cam gibi bişi hane eski model felan diyince aklıma geldi bi alaka da varmı bilmiore :l

Toplam Hit: 3392 Toplam Mesaj: 25