Monitörümün Rengi Soldu
-
yaff monitörümün rengi soldu ve beyaz çizgiler oluştu nasıl düzeltebilirim teknik servise götürmeden Nickimyok senin bi çözüm yolun wardır eminim buna napayım buzluğa filan mı atiim monitörü?
-
monitör ile kasa arasındaki kabloyu bi saga sola oynat bakim . Benimde ayagım kasaya carpınca oluo ara sıra yada monitörü saga kaydırırken felan.
-
yaf denedim ama olmuoyo bide monitörün ortasında siyah bi noktacık war ehüe daha yeni farktım
-
benimde arasıra oluyor.manyetik alandan dolayı olabilir.hoparlörler ekrana yakın olunca renkler kayıyor
-
hocam renkler kaysa iyi bi soldu ekran bide yatay çizgiler oluştu yandı falan galiba amq manyetik bişide yok öle etkilicekk
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
yaff monitörümün rengi soldu ve beyaz çizgiler oluştu nasıl düzeltebilirim teknik servise götürmeden Nickimyok senin bi çözüm yolun wardır eminim buna napayım buzluğa filan mı atiim monitörü?
-----------------------------
obie nin dedigi gibi olabilir yada kasayla monitor arasındaki baglantıyı kontrol et. Kasayi salla bakalım ekranda bi değişiklik olucak mı ? ;) -
her şeyi denedim bi buzluğa atmadım :D
-
benim monitorun osd ayarlarında demagnet diye bişey var.ne olduğunu bilmiyorum ama monitöre şok veriyo.biraz sarsılıyo falan.seninkinde de ona benzer bişey vardır galiba.bi de onu dene
-
bende de degauss die bişi war sarsıo görüntüyü bişiler yapıo ama tık yok aynı solukluk war yinede
-
masaüstü sağ tıkla-özellikler-ayarlar-gelişmiş oradan mnitor hertz ini düşürmeyi dene bide.aklıma gelen son çözüm bu :)
-
Sen bi Teflon Tava hazirla sonrada nicksizi bekle :)
Toplam Hit: 3632 Toplam Mesaj: 28