folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monitörümün Rengi Soldu

Monitörümün Rengi Soldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

benimde monütör arasıra gidip geliyo, saır tucuncu yeşil renkler kaplıyo aleti ,ama vurunca düzeliyor, :D

artık keşfettim belli yerlere vurunca düzeliyo alet, mesela sağ tarafında alt kısmın 5-6 cm üstüne vuruyosun düzeliyo vey sol kısımda biraz daha yukarı vurunca 

sende vur :D

benim monitör tabi 8 -  9 senelik normal artık , inş bi gün vuruyom diye suratıma patlamaz :(

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    benim de öle oldu bi ara.sonra monitor görüntü yenileme hızını 75 hertz yaptım , sistemi geri yükledim , tmmdır :D arada bi yine öle oluyo ama sallamıyom , 2 dakkalık iş amk :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mertsezgen
    mertsezgen's avatar
    Erkek
    monitörü  iice yıka  küvete at yada  sağ tıkla  görüntü ayarlarını iice karıştır bazı  oyunlar ekran kartını fazla zorlayıp  renkleri kaydırıyo   beyaz çizgiler oluşuyo
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ekran kartın yanmış olabilir ama önce ekran kartının kablolarını sök çıkar temizle tak daha sonra aynı sorun devam ediyorsa %85 ekran kartın yanmıştır

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    anlattığı olayın ekran kartıyla alakası olabileceğini sanmıyorum , çünkü aynısı olmuştu.hocam sen dedğimi yap , bi ekran yenileme sıklığını değiştir + sistemi geri yükle.bende aynısı oldu , dediğim şekil yaptım  , düzeldi.

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    lord aynı problem bende var ekran kartından kaynaklanıyor ayrıca ekran kartından kaynaklanmıyorsa neden birden bire bu olay ortaya çıksın ayrıca bu olayı bizat yaşamış biri olarak yazıyorum format dahi attım makinam düzelmedi

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    bende ekran kartından olabileceğini düşünüyorum ayrıca bişey daha var monitörün ortasında siyah nokta var kapatıp açınca monitörü böle şimçekler çakıo ekranda :D

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 4301 Toplam Mesaj: 28