folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monster ABRA A7 Aldım Şu Soruna Bir Bakarmısınız

Monster ABRA A7 Aldım Şu Soruna Bir Bakarmısınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Selamlar,

Ürünü alalı 1 hafta oldu bugün laptopa hoparlör bağladım fakat hoparlöre ses vermiyor. Yanlış anlamayın laptop'un kendi hoparlörü çalışıyor fakat harici bir hoparlör veya kulaklık takınca çalışmıyor. Acaba taktığım hoparlördemi sorun var dedim farklı hoparlörler taktım hiçbirini çalıştırmadı. Müzik açıkken hoparlörü bağlıyorum normalde sesin laptop hoparlöründen kesilip harici hoparlörden gelmesi gerekirken laptoptaki hoparlörden ses kesilmiyor harici hoparlörede ses gelmiyor. Hiçbir çalışma belirtisi vermiyor? Ürün daha yeni ne yapmalıyım ayarlarını kurcaladım birşey bulamadım driverler eksiksiz yüklendi. Yardımlarınızı bekliyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

ürün şu:

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463448&kat=6454&lang=tr-TR#.U7sJPFuxzFw

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

isletim sistemin ne hocam. Isletim sisteminin ayarlarindan kaynakli olabilir.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Ürünü garantiye vermende fayda var fakat mikrofon yerine falan takarak bi denersen belki bi karışıklık falan olmuştur.

Şafak 1152!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Kulaklık girişin bozuk olabilir..

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

bende bugun siparisi verdim ak baya olumsuz yorum var bile bilelades  olduk gibi boleufak tefek sorunlar surekli cikior diolar ama garantiyegotutursen adamlar 2 dk da halleder servisini cok ovuolar

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek

hoparlorun sesinin varsayılan olarak seçili olduğuna baktın mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Aynı ürünü ben aldım sıkıntı yok monster in tekniğine mail at adamlar gayet iyi ilgileniyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek

İyi günler arkadaşlar konuyu baltalamak gibi olmasında. Bende ayni makineyi almayi düşünüyorum da.siz nerden aldiniz acaba. Ben http://www.monsternotebook.com.tr adresinden kredi karti taksit ile almayi düşünüyorum site kendi sitesimidir güvenilir midir kararsiz kaldim. Sonuçta 3 4 milyar söz konusu kredi karti ile sorun olmadan sağlam şekilde ala bilirmiyim bu siteden.

Bilgi güçtür...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    trnight bunu yazdı

İyi günler arkadaşlar konuyu baltalamak gibi olmasında. Bende ayni makineyi almayi düşünüyorum da.siz nerden aldiniz acaba. Ben http://www.monsternotebook.com.tr adresinden kredi karti taksit ile almayi düşünüyorum site kendi sitesimidir güvenilir midir kararsiz kaldim. Sonuçta 3 4 milyar söz konusu kredi karti ile sorun olmadan sağlam şekilde ala bilirmiyim bu siteden.

Ben güvendim sorun yaşamadım ben birde peşin aldım hesap No larına geçtim parayı adamlar kargoladılar ertesi gün elimdeydi makina

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    trnight bunu yazdı

3d sistemleri mevcut onay kodu ile odeme yapabilirsin bisi olursada firma sorumludur o sekilde ben 3d siz verdim bir sknti yasamadim binlerce alan var sknti yasamadan eski bir firma bole bisi olacagini sanmiyorum olmusolsa cokdan duyulurdu  site kendilerinin sitesi baska yerde satislari varmi bilmiyorum  taksitolayinin tek kotu yani 6 uzeri vade farki geliyor 6 taksit ile %0 aldim bende dun verdim siparisi

arkadasin konusuna gelirsek dostum senin gibi olan 2 kisi varmis daha onceden garantide 10 dkda hallettirmisler donanimhaberde konularini gordum  sendede buyuk ihtimal ole bisi olabilir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 2684 Toplam Mesaj: 20