folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Monster ABRA A7 Aldım Şu Soruna Bir Bakarmısınız

Monster ABRA A7 Aldım Şu Soruna Bir Bakarmısınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek

Cevaplar için cok teşekkürler arkadaşlar. Tahribatta boyle diyorsa içimde sıkınti olmadan alirim :) 

Bilgi güçtür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

cihazi dun oglen siparis verdim bugun oglen elimize ulasmis 1 gunde elimizdeoldu yani alicaklara referans olmasi acisindan belirtmek istedim

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

isletim sistemin ne hocam. Isletim sisteminin ayarlarindan kaynakli olabilir.

işletim sistemim 8.1 hocam. zaten notebook'u yolladıklarında yanında bir not yolluyorlar: Cd'de bulunan driverlar sadece 8.1 'e uyumludur diye yazıyor. Monster teknik servis ile görüştüm böyle sıkıntılar %1 kişide olabiliyor dediler o da beni buldu. Kargoya verip monster'a yolladım jack girişlerinin anakarta bağlı olduğu kablonun oynamış olabileceğini ya da takılmamış olabileceğini söylediler. Bakalım bir kaç güne kadar gelecek inş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı

Ürünü garantiye vermende fayda var fakat mikrofon yerine falan takarak bi denersen belki bi karışıklık falan olmuştur.

bir yanlışlık yok hocam. hepsini denedim. denemediğim birşey kalmadı son çare teknik servisi aradım. Bu sorunu çıkmış olan kabloyu kendim de takarak düzeltebileceğimi söylediler ben de o riski hiç almadan şirkete geri yolladım onlar yapsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    trnight bunu yazdı

İyi günler arkadaşlar konuyu baltalamak gibi olmasında. Bende ayni makineyi almayi düşünüyorum da.siz nerden aldiniz acaba. Ben http://www.monsternotebook.com.tr adresinden kredi karti taksit ile almayi düşünüyorum site kendi sitesimidir güvenilir midir kararsiz kaldim. Sonuçta 3 4 milyar söz konusu kredi karti ile sorun olmadan sağlam şekilde ala bilirmiyim bu siteden.

Kardeş ben hepsiburada' dan aldım ürünü kendi sitesinden 9 taksit gibi bir seçenekle alırsan yanılmıyorsam axess haricindeki kartlara faizli satılıyor. hepsiburada 'da böyle bir sıkıntı yok olduğu fiyata alabiliyorsun. Kendi sitesi güvenilir çünkü benim arkadaş sitesinden aldı bir sorun yok rahat ol.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

ürünü almayı düşünen arkadaşlara;

Laptop'un oyun performansı diğer laptoplara göre tartışılmaz öncelikle bunu belirteyim. Laptop geldiğinde ise notebookcheck gibi web sitelerinde full ayarlarda düşük fps veren testler'deki 3 oyunu kurdum ve inanılmaz bir performans aldım(full özelliklerde). Bu ürünü alırken içiniz rahat olsun her testteki fps'lere kanmayın bazen daha yüksek verebiliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Bende notebook almak istiyordum monsterdan da. Soğutma sistemleri hiç hoşuma gitmedi. Anasının gözü bilgisayarlarda tek fan var.  Biraz küçük sanki fanı. Isınma sorunu yaşarmı bilmiyorum ama iş için kullanılanlarda(3d modelleme).

ride or die..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Bende de monster var,

Bataryam bozulmuştu, sadece bataryayı yolladım, adamlar ertesi gün yenisini gönderdiler.

Performans da o biçim.

7970m ekran kartını söküp, quadro k5000m taktım, Cad programlarında dell workstation'dan daha iyi sonuç verdi aynı ekran kartında.

Şu anda quadro 5000'le hem oyun, hem cad döşüyorum.

Teşekkürler monster.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

monsterla nasıl gidiyor var mı sorun

Toplam Hit: 2685 Toplam Mesaj: 20