Monster Laptop Servisi?
-
Merhaba arkadaşlar, laptop almayı düşünüyorum, büyük ihtimalle monster alacağım fakat arıza falan olursa bunların servisi, yani müşteriyi sıkıntıya sokmadan değişim, tamir vs. durumları nasıl?
Tabi bir de genel olarak bu marka hakkında yorumlarınızı alayım? Fiyatların tuzluluğunun hakkını veriyor diye okudum ama hiç deneme şansım olmadı. Kullananlar yorumlarını yazarsa sevinirim.
-
Laptopta teknik servis konusunda Dell'i çok övüyorlar.Eve kadar geliip evde tamir ediyormuş adamlar.Ama hiç o markayı kullanmadım.
-
Bende monster düşünüyorum,çok güzel kampanyaları var.
Laptoplar gayet kaliteli,zaten donanımhaberde altında bi bokluk arıyorlar,bu fiyata olmaz falan diye.
Adamlarda firma olarak açıklama yaptılar bu fiyata nasıl ürettiklerine dair.
Fİrmaların garantileri birbirine yakın oluyo zaten bi durum oldumu tüketiciye kitliyorlar fiyatı.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Bende monster düşünüyorum,çok güzel kampanyaları var.
Laptoplar gayet kaliteli,zaten donanımhaberde altında bi bokluk arıyorlar,bu fiyata olmaz falan diye.
Adamlarda firma olarak açıklama yaptılar bu fiyata nasıl ürettiklerine dair.
Fİrmaların garantileri birbirine yakın oluyo zaten bi durum oldumu tüketiciye kitliyorlar fiyatı.
Ben özellikler kuvvetli olmasına rağmen fiyatları tuzlu olarak kabul ediyorum velakin öyle parça parça araştırınca normalden ucuz olduğu mu ortaya çıkıyormuş?
-
Monster markalı dizüstü bilgisayarlarda kullanılan malzeme konusunda birkaç kötü yorum okuduğumu hatırlıyorum. Bir süre sonra dökülüyor muymuş neymiş, tam hatırlamıyorum. Yine de sizi kötü yönlendirmek istemiyorum elbette, ancak internetteki çeşitli forumlardan almadan evvel bu konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.
Bir de, almayı düşündüğünüz bilgisayarın linki varsa paylaşın ki bilgisayar hakkında yorum yaparak yardımcı olmaya çalışırız.
-
RaNGeR bunu yazdı
Monster markalı dizüstü bilgisayarlarda kullanılan malzeme konusunda birkaç kötü yorum okuduğumu hatırlıyorum. Bir süre sonra dökülüyor muymuş neymiş, tam hatırlamıyorum. Yine de sizi kötü yönlendirmek istemiyorum elbette, ancak internetteki çeşitli forumlardan almadan evvel bu konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.
Bir de, almayı düşündüğünüz bilgisayarın linki varsa paylaşın ki bilgisayar hakkında yorum yaparak yardımcı olmaya çalışırız.
Şu hocam: http://www.monsternotebook.com.tr/P170EM-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63P170EM-GB32-439491.html
Fakat sınırlı sayıdaymış, acelem yok, ben tam karar verene kadar tükenir sanırım :)
Marka hakkında diğer forumları zaten okuyorum da tbt'nin yorumu da önemli tabi.
Fatih tarafından 23/Mar/13 18:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Monster hakkında okuduğum kötü yorumlar hep teslimatın gecikmesiyle ilgili(ön ödeme yapıp 3-4 ay sonra laptop alınıyor baya ucuza geliyor)
Ama gecikme süresindede günlük 6 lira ödeniyormuş.
Senin baktığın modelse hemen teslim,yani ürün ellerinde var senin için sıkıntı çıkmaz bu konuda hocam.
Teknik destek olarakta baya ilgili deniyor şimdi baktım yorumlara.
-
Hocam marka hakkında bir yorum yapamıyorum, etrafımda Monster markalı ürün kullanan biri görmediğim için kalite konusunu es geçiyorum.
Diğer taraftan, bilgisayarın özellikleri iyi. Kendi dizüstü bilgisayarım ile aşağı yukarı aynı özelliklere sahip.
Aklıma takılan sadece birkaç husus var. Ben dizüstü bilgisayarımı alırken SSD'li modeli almak istemedim, çünkü mevcut SSD teknolojisine güvenmiyorum. Dahası, bilgisayarımı çoğunlukla uyku modunda kullandığım ve nadir zamanlar yeniden başlattığım için ve bilgisayarımda iki adet 7200 rpm HDD olduğundan kişisel dosyalarımın hepsini (Windows'un Kullanıcı Dosyaları'ndan kullandıklarım dahil) 2. HDD'ye attığım için bana SSD'nin bir getirisi yok. Ama siz istiyorsanız tercih edebilirsiniz elbette.
Ekran 1920x1080 çözünürlük sunuyor, ancak sanırım monitörü 3D değil. Almışken 3D destekli olsun diye düşünmüyorsanız sorun yok. Gerçi bende Stereoscopic 3D var da ne oluyor, çok nadir kullanıyorum :) Gözlüğü çoğunlukla kutusunda duruyor :)
Ekran kartı benimkiyle aynı. Dolayısıyla herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ben bu ekran kartı ile Crysis 2'nin bütün ek görüntü özelliklerini indirip aktif etmiş hali ile 3D olarak en yüksek çözünürlükte sorunsuz oynadım. Başka yoruma gerek yok sanırım.
RAM'leri de oldukça iyi, ancak ben 2x8GB yerine 4x4GB olmasını tercih ederdim. Yine de sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Aydınlatmalı klavye olması gerçekten çok iyi. Ben ilk kez şu an kullandığım bilgisayarımda tanıştım ve şimdi diğer klavyelerde yazı yazında garip geliyor :) Gerçi bu bilgisayarda yazılımla renklendirilebiliyor sanırım, bendeki düz beyaz. Gerçi renklendirilseydi bile beyaz kullanırdım :P
Bence en önemlisi, çift fanlı bir kasaya sahip olması. Kendi bilgisayarımda da aynı özellik olmasından ötürü konuşuyorum, diğer bilgisayarlar ile arasındaki farkı kesinlikle hissedeceksiniz.
Sonuç olarak, bilgisayarın genel özellikleri çok iyi. Ama dediğim gibi, nasıl bir malzeme ile geleceğiniz bilemiyorum. Dahası, fiyat olarak da özelliklerine nazaran ucuz sayılmaz bence.
Fiyat ve özellik karşılaştırması adına kendi bilgisayarımın linkini de vereyim. Kendiniz yorumlamak isteyebilirsiniz.
-
@Fatih bu yaza dogru bende alıcam laptop bende bu siteyi kampanyaları takip ediyorum sürekli ayrıca vatandada güzel ürünler geliyor bazen çok uygun fiyata sende yaza dogru almayı düşünüyosan almadan haber et bana bende aynı şekil sana haber veririm :)
-
RaNGeR, bilgiler için teşekkürler hocam.
GUS, ben en geç o zaman alacağım, bu ay içinde de alabilirim mayısta da haziranda da, karar verdiğimde haber ederim.
-
Monster = Casper
Herkes Monster ile Alienware i karıştırıyor, Alienware, Dell'in ürünüdür ve Apple kadar olmasa da Sony Vaio lar kadar kalitelidir, en azından o ayarda bir markadır, Monster ise çinde 3. sınıf kaliteyle üretilen Casper ürünlerinden farksızdır.
Servisini bilmiyorum ama şimdiye kadar hiç "iyi" bir yorum duymadım.