Monster Laptop Servisi?
-
ben 3 ay önceden para yollayıp 700 lira indirimle alayım dedim 6 ay bekledim laptop gelmedi, sora iptal ettirdim parayı geri aldım.
-
nessaj bunu yazdı
ben 3 ay önceden para yollayıp 700 lira indirimle alayım dedim 6 ay bekledim laptop gelmedi, sora iptal ettirdim parayı geri aldım.
Genel olarak yorumlar bu şekilde.
Adamları laptop satın bize diye zorluyorsun resmen.
Siparişleri pek alabilen yok,ama aldığınız zaman performansı iyi :)
-
Fatih bunu yazdı
GUS, ben en geç o zaman alacağım, bu ay içinde de alabilirim mayısta da haziranda da, karar verdiğimde haber ederim.
benden önce alırsanız mutlaka bekliyorum aldıgınız sistemi :)
-
Arkadaşlar Merhaba..
Konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız aldınız mı laptoplarınızı ... Bende bu aralar MONSTER® Q47MS-17631 17.3"
modeline takılmış durumdayım sipariş verip vermemek konusunda gidip geliyorum.. Ellerinde makina var.. Hemen teslim edicekler.. fikir ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim... 3d modelleme ve görselleştirme ağırlı kullanmayı planlıyorum.. -
McM bunu yazdı
Arkadaşlar Merhaba..
Konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız aldınız mı laptoplarınızı ... Bende bu aralar MONSTER® Q47MS-17631 17.3"
modeline takılmış durumdayım sipariş verip vermemek konusunda gidip geliyorum.. Ellerinde makina var.. Hemen teslim edicekler.. fikir ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim... 3d modelleme ve görselleştirme ağırlı kullanmayı planlıyorum..hp aldım.