folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Monster'a Yerli Rakip Game Garaj (Oyuncu Laptop)

Monster'a Yerli Rakip Game Garaj (Oyuncu Laptop)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metaman
    metaman's avatar
    Erkek

abra a5 v4, 2sene sonra anakart pert. anakartla birlikte ekran kartı da almanız lazım 1050 takarsak 500 dolar masraf var demişlerdi.Monster abra çöp

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

neredeyse her gün yeni bir laptop konusu açılıyor millet küfür eder diye açmak istemedim buradan devam etmek istedim :)

https://www.gamegaraj.com/urun/fenix-10tn-144/

konuyu açan arkadaşın bahsettiği siteden bu alınır mı beyler ? markayı ilk defa duydum monsterın çakması gibi güvenemedim pek.

şöyle bi 10 yıllık kullanacağım ısınma sorunu çok olmayacak, video editleyip render alacağım, arada gta 5 cod pubg mubg oynayacağım bi laptop arıyorum. 15 16ya kadar çıkabilirim yeter ki işimi sorunsuz görsün.

gözün kapalı bunu al ya da o fiyata ona vereceğini dell al falan diyecek varsa önerilerinizi bekliyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    PanxeR bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

Monster alacak adamın aklına şaşarım zaten tehtitlerimle 1 senelik cihazı iade aldılar benden 🙃 birdaha da laptop falan almam  toplarsamda yerli firmayla uğraşmam

evet oyüzden adamlar istanbul avrupa yakasına kocaman yeni ofis açıyor şube sayısını arttırıyor satışlar artıyor vs.

hmm, bim en çok şubesi olan market, demekki en kaliteli ürünler bimde.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla monster excalibur filan hepsi bu firmanın ürünleri

https://www.clevo.com.tw/index-en.asp

aslında baya büyük bir firmanın ürününü alıyorsun. sadece fason üretim mantığında alıyorsun. isterseniz parasını verin size Panxer bilgisayarları, Yolbulucu bilgisayarları, Shivo bilgisayarları diye adınıza franchise anlaşması yapayım. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Geçenlerde laptopum bozulunca monster mı alsam diye bakındım ama şikayet eden çok. Kağıt üzerinde fiyat ve performans olarak güzel ama kullanıcı deneyimi kötü. Isınma ve fan çoğu şikayet.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Söyle baktım listeye de bir tek intel işlemci laptoplar var mq, koysanız amd, fiyatları azcık aşağı çekilir, belki donanım daha iyi olur. 

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Erkek

2014 yılında ekim ayında şirkete 3 tane monster laptop almıştık abra v15.4 serisinden. Gelen laptoplardan 2 tanesinin anakartı 2. haftada bozuldu garantiden değişti. Şanssızlıktır dedik devam ettik. 2018 de birinin 2020 yılı içerisinde de diğer 2 sinin anakartı bozuldu. Şuan hepsi köşede duruyor ve anakart değişmesi için 2-3 bin arasında ücret istiyorlar. Dışarıda belki daha uyguna yapılır ama uğraşmak istemedik. Bendeki seride kesinlikle ciddi bir fan sesi problemi ve hoparlörler sesin az çıkması sıkıntısı vardı. Öyleki bazen ses çıkışı az olan videolarda fan sesinden açtığın videonun sesini duyamıyordun. Fanlar gece pc çalıştığında komşulara ses gidiyormudur endişesi yaşatacak kadar sesliydi.Performans olarak bir problem yaşamadım ama fan sesi  bıktırmıştı. 2020 yılında yeni serilerden bir tane aldı arkadaşım. Yeni seride fan sesi problemini çözmüşler sessiz çalışıyor. Aynı zamanda hoparlör problemini de çözmüşler ses çıkışı tatmin ediyordu ama şansmıdır nedir bilmiyorum bu laptop da geldiğinin 2. haftası anakart hatası vermeye başladı ve garantiden anakartı değişti.  Şimdilik bir problem görünmüyor fakat ileride ne olacak merakla bekliyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

yeni ürünleri piyasaya sokma konusunda (Inno3d, Palit vs) iyiler, 3070 aldım memnun kalmadım desem yalan olur. Monster sektörü su an ele geçirmiş gibi, eski bir kullanıcısı olarak ta övebilirim de ama rekabet iyidir, başarılı olsunlar, öğrenciye vs güzel indirimler yapsınlar tutulsunlar piyasada, garanti süreci vs'de monster beni cok memnun etmişti aynı performansta olurlarsa baya güzel olur kullanıcılar için (:

Clostridium tarafından 22/Oca/21 17:50 tarihinde düzenlenmiştir

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    majestiquo bunu yazdı

2014 yılında ekim ayında şirkete 3 tane monster laptop almıştık abra v15.4 serisinden. Gelen laptoplardan 2 tanesinin anakartı 2. haftada bozuldu garantiden değişti. Şanssızlıktır dedik devam ettik. 2018 de birinin 2020 yılı içerisinde de diğer 2 sinin anakartı bozuldu. Şuan hepsi köşede duruyor ve anakart değişmesi için 2-3 bin arasında ücret istiyorlar. Dışarıda belki daha uyguna yapılır ama uğraşmak istemedik. Bendeki seride kesinlikle ciddi bir fan sesi problemi ve hoparlörler sesin az çıkması sıkıntısı vardı. Öyleki bazen ses çıkışı az olan videolarda fan sesinden açtığın videonun sesini duyamıyordun. Fanlar gece pc çalıştığında komşulara ses gidiyormudur endişesi yaşatacak kadar sesliydi.Performans olarak bir problem yaşamadım ama fan sesi  bıktırmıştı. 2020 yılında yeni serilerden bir tane aldı arkadaşım. Yeni seride fan sesi problemini çözmüşler sessiz çalışıyor. Aynı zamanda hoparlör problemini de çözmüşler ses çıkışı tatmin ediyordu ama şansmıdır nedir bilmiyorum bu laptop da geldiğinin 2. haftası anakart hatası vermeye başladı ve garantiden anakartı değişti.  Şimdilik bir problem görünmüyor fakat ileride ne olacak merakla bekliyorum.

şikayetvardaki şikayetlere baktımda şimdi abovvvv 

tulpar serisinde kronik ölü piksel, batarya şişmesi, yüksek sesli fan, adam almış 2. gün garantiye yollamış, zaten bunlar casperle aynı sanırım sadece marka basıyorlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    shivo bunu yazdı

neredeyse her gün yeni bir laptop konusu açılıyor millet küfür eder diye açmak istemedim buradan devam etmek istedim :)

https://www.gamegaraj.com/urun/fenix-10tn-144/

konuyu açan arkadaşın bahsettiği siteden bu alınır mı beyler ? markayı ilk defa duydum monsterın çakması gibi güvenemedim pek.

şöyle bi 10 yıllık kullanacağım ısınma sorunu çok olmayacak, video editleyip render alacağım, arada gta 5 cod pubg mubg oynayacağım bi laptop arıyorum. 15 16ya kadar çıkabilirim yeter ki işimi sorunsuz görsün.

gözün kapalı bunu al ya da o fiyata ona vereceğini dell al falan diyecek varsa önerilerinizi bekliyorum.

uzun ömür konusunda lenovo thinkpad dışı yalan hocam onlara bakmalısın.

Toplam Hit: 9842 Toplam Mesaj: 76
monster laptop game garaj oyuncu bileşenler