folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Moore Yasası Ve Teknolojinin Geleceği



Moore Yasası Ve Teknolojinin Geleceği

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2003
    Homo

    birde soyle dusunmek lazim dedigin dogru olsa Samsun LG gibi firmalar Apple gibi bir firmayi egale etmek icin bu teknolojiyi yasayi saalamayip kostururlardi. (tabi bu benim dusuncem)


    Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mart/2004
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

    Hocam dedigin gibi üretilen teknoloji piyasadakinden daha ileri bir seviyede fakat piyasaya hemen sürülmüyor.

    Para kazanmak amacıyla birer birer satışa çıkıyor. 

    Mesela Turkcell'in 4g için altyapısı var istese 2 yıl once gecebilirdi 4g ye ancak daha dogru düzgün 3g bile kullanılmıyor, yani 3g den hedefledikleri miktarda kazanç sağlanamadı.

    Sağlık sektörü için o kadar çok bir bekletilme yapılabileceğini düşünmüyorum,  sen 2 yıl bekletirsin bakarsın rakip şirket çıkarır ortada kalırsın.

    4G olayı farklı birşey hocam. Devletin 4G lisansı için izin vermesi gerekiyor kuruluşlara. Öyle bir dedin ki sanki turkcell 4g yi ürettide :)

     

    Diğer bir taraftan sağlık sektöründe AIDS, KANSER gibi sorunlarla ilgili çözümlerin anlık olarak yayınlandığının kanaatindeyim, Ancak bazı özel, sonradan çıkma hastalıkların (deli dana, kuş gribi vb. vb.) virüslerin laboratuvar ortamında ILAÇLARI ile birlikte üretilip daha sonra virüsü yaydıktan sonra ilacınıda piyasaya yaydıkları düşünsesindeyim. Özellikle bu sorunu TARIM sektöründe görebiliyorum. Örnek bir domates tohumu var. Israilli bir firma tarafından üretiliyor, ülkemizdede satılıyor. Domates büyüyor ve o sene hiç duyulmamış saçma sapan bir hastalık vuruyor o domatese. O hastalığın ilacıda gene aynı israilli firmaya ait bir ilaç oluyor. Zaten o firmanın tohumlarından oluşan domateslerin. Yeniden tohumlandırıp çıkartamıyorsun.

     

    Diğer bir yandan Teknolojik anlamda piyasaya çıkmamış çoğu teknolojinin askeri anlamda kullanıldığını düşünüyorum. Daha sonra stratejik bir önemi kalmadıktan sonra piyasaya son kullanıcının kullanabileceği teknolojiler arasında firmalar tarafından yayınlanıyor.


    Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 3716 Toplam Mesaj: 13