Motor Ekipmanlari
-
Zeytun-i bunu yazdırappermcs bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Gençler benim mesleğimin ne olduğunu bilmediğiniz için şov yapmaya kalkmışsınız da üzülerek söylüyorum hiçbiriniz motor sürmeyin :) Gidin çarpışan arabaya binin.
Ben 20 yıldır motor kullanan biriyim, 15 sene bu mesleği yaptım hala da yapıyorum. Ben, benim tanıdığım hiçbir motorcu, tanıdığım hiçbir yarış motorcusu crossçusu otu boku hiçbiri ekipman kullanmaz :) Motor montu ekipman değildir benzin gibi bir şeydir onu da sadece kışık giyersin :)
Ekipman dediğin ayakkabıdır eldivendir boyun için bufftır, kevlar pantolondur bunların hiçbirine ihtiyacı yok motor sürerken zaten kışık seve seve eldiven mont giyecek ya da elcik takacak motoruna göre, aksesuar deseydi telefon tutucu vs önerirdin isteğe göre (sarsıntı yapar telefon için çünkü çok sağlıklı bir aksesuar değil)
Bu adamın 2 net şeye ihtiyacı var, çok sağlam bir kask onu da marka verdim zaten 2. si çok kaliteli bir motor tekerleği frenden bile önemlidir, gençler şov yapmayın tanımadığınız insana ben bu işin eğitimini veriyorum bu işten para kazanıyorum.Hocam samimi bir ricam olacak eğitim verdiğin kurum marka varsa yaz lütfen tanıdık eş dost uzak dursun. 20 yıl değil 120 yıl motor sürsen kendine sürersin. Senin deneyimin sana. Bu üst perdeden konuşanlar motor düşe kalka öğrenilir diye zırvalayanlar genelde.
Dostum biri kadar bir konuda tetebbuatın yoksa başka birilerinin dediklerini sanki o kişi demiş gibi üstüne atıp aa siz böylesiniz diyerek yorum yapma, bu bir kere ahlaken uygun değil, motor düşe kalka öğrenilir diyen adam maldır çünkü motorda düşersin kalkamazsın. TBT de bile benim ailesine abisine kardeşine motor öğrettiğim insanlar var, böyle bilmeyen adamlara gelip şunu al bunu al diye liste yapıyorsunuz adamlar robocop gibi geziyor ortalarda bok gibi de motor sürüyorlar o kıyafetlerin içinde, motorda kıyafet çok önemlidir ne kadar rahatsan o kadar rahat motor sürersin, utanmasanız adama yarışçı tulumu al diyeceksiniz, adam nerede ne zaman kullanacak o kadar masraf ettiği şeyi benim evde rafta duran 4 tane motorcu montum var çürüdü gittiler bir tane de tulum var full korumalı max 2 defa giymişimdir.
Niye bilmediğiniz konularda şov yapıyorsunuz da bilen biri bildiğini söyleyince oo sen ukalasın üst akıldan konuşuyorsun bla bla diye atlıyorsunuz ulan bu türk mileti acayip bir hal aldı eskiden bilene bilgiye bilgeye saygı vardı ne bilgeye ne bilgiye ne bilene, tiktok kafasıyla yaşıyor herkes herhalde atarlı giderli.
Neyse başlığı açan kardeş sen en iyisi kanguru derisi tulum al şu bizim pistte giydiğimizden yoksa bunların içi rahat etmeyecek, hadi selametle :)Cehalet ovuyorsun yetmiyor senin cehaletin ile ortak dusunmeyen herkese de kendi acindan cahil gozu ile bakiyorsun, ben bilirim siz bilmezsiniz diyorsun.
Yaptigin dupeduz safsata. Gecmise basvuru safsatasi ve tecrube safsatasi yapiyorsun.
Bu 'isi' istersen 20 yildir yapiyor ol, 20 yildir hatali yapiyorsun.
20 yildir bu isi yanlis yapiyor, yanlis degerlendiriyor yanlis konusuyorsun.
Cunki isin en basinda da sana ogretenler ya yanlis ogrettiler yada kendin motor surerken sikilip giyinmedigin icin zamanla bunun dogru olduguna inandin ve her gecen gun kendi hatana baglandin.Icinden bu benim meslegim sizin degil, o yuzden ben sizden daha iyi bilirim diye geciriyorsun ama hayir hocam, sen profesyonel isini iyi yapmayan bir adamsin.
kusura bakma.
https://www.youtube.com/watch?v=1R41sNqw-h0 -
Ankara
Kaan TUNA,0544 324 8090
egitim icin ulasabilirsiniz.