Motor Kazası Geçirdim, Aman Dikkat
-
125cc scoter ile kaza geçirdim. bir anlık dikkatsizlik sonucu sağ kolum da kırık, sağ bacağımda çatlak oluştu. sağ omzum ise tutuk vaziyette hareket ettiremiyorum. kırmızı ışıkta yoğun trafikte hareket ettik yeşil yanınca.. kavşaktan düza gidiyordum arkamda ki araba hafif sıkıştırır gibi oldu ( suçu yok yol daralıyordu ) sadece 1 saniye aynaya baktım araba değecek mi bana diye tam o sırada ( yayaya kırmızı yanan ) bi yerde yaya yola atlamış önümde ki araba da frene basmış. tabi bende son anda farkettim frene asılınca motor kaydı ve arabaya arkadan tosladım. son hatırladığım kafamı asfalta kötü çarptığım. kask sayesinde hayatım kurtuldu. hızım 30 falandı.
aman motor kullanan arkadaşlar dikkatli olun şuan yatalak durumdayım. özellikle omuz ağrısından uyuyamıyorum.
-
geçmiş olsun acil şifalar.
frene asılınca motor kaydı demişsin. abs olsaydı belki düşmeden vurur az daha hasarla kurtarabilrdin gibime geldi.
-
Çok geçmiş olsun.
30 ile giderken bu kadar hasar alman da ayrı bir talihsizlik. -
geçmiş olsun bende Tvs 125 liklerin lastik magduruyum ölümden döndüm michelin city grid 2 taktık sıfır sıkıntı kayma etme yok
-
Geçmiş Olsun Kankim
-
Hocam cok gecmis olsun
-
cybermole bunu yazdı
geçmiş olsun bende Tvs 125 liklerin lastik magduruyum ölümden döndüm michelin city grid 2 taktık sıfır sıkıntı kayma etme yok
aynı bende ne zaman sıfır motor alsam gidip lastikleri değiştiriyorum...
-
Çok geçmiş olsun Yavaş kullanmak kurtamıyor adamı iki kere kaza yaptım hiçibirnde hız yoktu motor kullanmak çok tehlikeli!
-
Çok geçmiş olsun. Malesef motor kullanmak bizim ülkede tehlikeli. Motorcu da kurala uymuyor, yaya da, araçlar da. Acil şifalar, Allah daha beterinden korusun.
-
Geçmiş olsun Hoju
-
Cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.