folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motor Tavsiyesi

Motor Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Vitessizden vitesliye geçmek inşallah zor olmaz senin için hocam :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

cbf 150 efsaneydi..

eger senede 40 bin ile 70 bin km yapan birisiysen

cbf 150 motoru resmen yağ eksiltme teknolojisi, daha önce cbf kullanmayan birine yazın ortasında ver bi ayda yagsızlıktan yatak sardırırır

aşırı yakıt sarfiyatı

turunun olmaması, sokak içinde dönebilmek için araba gibi manevralar yapmak zorundasın kuryelerin bile tercihlerinde 2.sırada artık,

3 bujili ve 2 bujili tek silindir motorlar evet yeni çıktı  yakıt sarfiyatı ve tork bulundugu cc ye göre çok iyi performans sergiliyor, piyasayada hızlı girdiler, piyasada tutunmak için bakım onarım ve yedek parça maliyetlerini çok düşük tutuyorlar ama daha henüz kendilerini dayanıklılık konusunda kanıtlayamadılar,

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    buruksu bunu yazdı

cbf 150 efsaneydi..

eger senede 40 bin ile 70 bin km yapan birisiysen

cbf 150 motoru resmen yağ eksiltme teknolojisi, daha önce cbf kullanmayan birine yazın ortasında ver bi ayda yagsızlıktan yatak sardırırır

aşırı yakıt sarfiyatı

turunun olmaması, sokak içinde dönebilmek için araba gibi manevralar yapmak zorundasın kuryelerin bile tercihlerinde 2.sırada artık,

3 bujili ve 2 bujili tek silindir motorlar evet yeni çıktı  yakıt sarfiyatı ve tork bulundugu cc ye göre çok iyi performans sergiliyor, piyasayada hızlı girdiler, piyasada tutunmak için bakım onarım ve yedek parça maliyetlerini çok düşük tutuyorlar ama daha henüz kendilerini dayanıklılık konusunda kanıtlayamadılar,

ktm duke 390 ile 5 günde 1700 km yaptım (şehir içi dışı karışık) bana geldiğinde 171000 kmde idi :) ve servis bakımları dışında bir şey görmemiş, ben motoru 17000 de sandım. tek silindir çok bujililerin örnek alındığı yapı duke dir. bu saatten sonra eski teknolojiye bakmak mantıksız. Duke'nin temel aldığı model ise mz dir (alman mz) artık mz çıkmıyor, dayanıklılıklarını biliyoruz bu makinelerin.

http://motofuar.com/bajaj-pulsar-200-ns-vs-honda-cbf-150.html

efet cbf efsanedir ancak eski eskide kalır. honda da tek silindir çok buji yeni gövde tipi lastik ebatı büyütülmüş motor yapsın, hondayı da konuşalım, hiç bir marka model babamızın malı değil :) mesele ekonomik, güvenli ve mümkün oldukça çabuk gidebilecek makineleri tercih etmek.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Orta halli motorların çoğunu kullandım ,Tvs Apache , Ybr , Yamaha m 125 , Rus , Mz  , lifan , Pcx 150 
    Yamaha m 125 çok küçük motor , en tatmin edici tvs apacheydi bunların arasında , pcx 2015 leri çok iyi ve seri.  

Şuan Sym Fiddle II 125 Scooter kullanıyorum , 110 görüyorum ibre , banamısn demiyor , yakıtı spacy ye göre fazla fizzy ile aynı yakıyor nerdeyse ama yokuşta felan hepsini geçer.  

Ama hayalim bu motor. 

Ktm Duke :) 

Shephard tarafından 04/Ağu/15 11:01 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

bajaj boxer 150 tek geçerim.

boş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

http://www.korlas.com.tr/statics/product/ducati_multistrada_1200_s_touring_ducati.aspx

hayalimdeki tek motor  henüz ehliyetim falan hiç bişeyim yok üstelik çokda iyi bilmiyorum sürmeyi fakat öncelikle  buna veya türevi bi motor almadan binmeden ölüp gitmemem lazım :)

çok seviyorm motoru fakat ekonomik nedenlerden dolayı bi türlü giremiyorum bu işe  .

bide cidden temelden öğrenmeye başlamak her anlamıyla motor aksamı sürüşü teknik teorik konusu hepsini öğrenmek istiyorum :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

http://www.korlas.com.tr/statics/product/ducati_multistrada_1200_s_touring_ducati.aspx

hayalimdeki tek motor  henüz ehliyetim falan hiç bişeyim yok üstelik çokda iyi bilmiyorum sürmeyi fakat öncelikle  buna veya türevi bi motor almadan binmeden ölüp gitmemem lazım :)

çok seviyorm motoru fakat ekonomik nedenlerden dolayı bi türlü giremiyorum bu işe  .

bide cidden temelden öğrenmeye başlamak her anlamıyla motor aksamı sürüşü teknik teorik konusu hepsini öğrenmek istiyorum :)

Yeni başlayacaksan izlemeden geçme hocam. https://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0

Şekil uğruna ölüp gidersin. 

Bilgisayar değil bu XP'den direkt Windows 10'a geçesin. 

Acımaz, kafanı koparıverir. Alıştıra alıştıra.. Lütfen. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı
    antivirus bunu yazdı

Yeni başlayacaksan izlemeden geçme hocam. https://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0

Şekil uğruna ölüp gidersin. 

Bilgisayar değil bu XP'den direkt Windows 10'a geçesin. 

Acımaz, kafanı koparıverir. Alıştıra alıştıra.. Lütfen. 

tabi ki hocam direk buna geçmicem ki zaten fiyat ve tecrübe  olarakda buna 2 3 sene var die tahmin ediyorum  şu anda normal scooterlarla başlamayı düşünüyorum .

uyarı için teşekkürler böyle videoları izliyorum zaten az çok en azından teorik olarak bişiler kalıyor :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocalar önerdiğiniz motorlar için teşekkür ederim fakat bir çoğu bütçemi aşıyor. 

Bir lise öğrencisiyim ve kendi başıma alacağım :) Bunu da göz önünde bulunduralım lütfen bütçe olarak. 

3000 TL bir şekilde ödenir fakat fazlasına çıkamam :) 

Siz iyisi mi, dediğim Kuba Çita 150'yi bir inceleyin hocalar, bana bunun şu huyu iyidir, şu sorunu çıkartır, şu kadar yakar şeklinde tavsiyede bulunun. 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı

Hocalar önerdiğiniz motorlar için teşekkür ederim fakat bir çoğu bütçemi aşıyor. 

Bir lise öğrencisiyim ve kendi başıma alacağım :) Bunu da göz önünde bulunduralım lütfen bütçe olarak. 

3000 TL bir şekilde ödenir fakat fazlasına çıkamam :) 

Siz iyisi mi, dediğim Kuba Çita 150'yi bir inceleyin hocalar, bana bunun şu huyu iyidir, şu sorunu çıkartır, şu kadar yakar şeklinde tavsiyede bulunun. 

ona hiç bakmanı tavsiye etmem,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bajaj-boxer-150-motoref-211105341/detay  az yakıyor torku da yüksek.

kymco125 pulsar alma o model hollanda için tasarlanmıştı yokuş çıkamazsın :D yakıtta efsanedir 2.1 lt fakat yokuş çıkmaz.

çin malı almakta kararlıysan arora al en ucuzu o, tüm markalar aynı çin mallarında hiç markasına modeline bakma kuba falan diye...

misal http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-arora-zorro-zr-150-31-224375926/detay  idare eder haftada 1 kere vida somon bakman lazım unutma çin malı motorlar gevşiyor.

misal http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-2014-trafige-cikisli-8000-km-cooper-223644650/detay  çin malı olanların yedek parçalarını alibabadan falan da bulabiliyorsun, ama işte ne kadar güvenilir, bakım insanı sıkan bir durum, arkadaşın regal raptoru var adam motorla yatıyor motorla kalkıyor vakit meselesi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 4408 Toplam Mesaj: 32
kuba çita 150