folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motor Tavsiyesi

Motor Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

http://www.korlas.com.tr/statics/product/ducati_multistrada_1200_s_touring_ducati.aspx

hayalimdeki tek motor  henüz ehliyetim falan hiç bişeyim yok üstelik çokda iyi bilmiyorum sürmeyi fakat öncelikle  buna veya türevi bi motor almadan binmeden ölüp gitmemem lazım :)

çok seviyorm motoru fakat ekonomik nedenlerden dolayı bi türlü giremiyorum bu işe  .

bide cidden temelden öğrenmeye başlamak her anlamıyla motor aksamı sürüşü teknik teorik konusu hepsini öğrenmek istiyorum :)

2 haftadır kullanıyordum,dün değişiklik yaptık.

Eğer yakıtını düşünüp bunun hayalini kuruyorsanız ,çok yakıyor.

Nc750 öneririm 750 cc ama 100 km de 3.5 lt.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

dediğin motor köylü tabiri caisse..

en nefret ettiğim model.. frene basıyosun hoop benzin deposunun üstündesin.. hele yokuş aşşağı giderken.. 

önüme gelen herkese tavsiyemdir.. 125kt.. simdi bide 150lik modelini çıkardılar.balansörlü filan.. 

yağını unutma kolay kolay arıza vermez.. dediğin çita serilerindende çok daha düzgün görüntüsü var..

kaskını saçın bozulcak diye takmayacak biriysen hic motor kullanma.. anan baban üzülmesin.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    Kara_Mc bunu yazdı

en nefret ettiğim model.. frene basıyosun hoop benzin deposunun üstündesin.. hele yokuş aşşağı giderken.. 

önüme gelen herkese tavsiyemdir.. 125kt.. simdi bide 150lik modelini çıkardılar.balansörlü filan.. 

yağını unutma kolay kolay arıza vermez.. dediğin çita serilerindende çok daha düzgün görüntüsü var..

kaskını saçın bozulcak diye takmayacak biriysen hic motor kullanma.. anan baban üzülmesin.

Kask saç şekil mevzularını falan aştım hocam motorda. O mevzularda gözüm olsa alev efektini ben de atarım :D 

Ama 125 KT'ye az bi göz gezdirdim, fiyat olarak da daha uygun ve şekil itibari ile Harleye özenilmiş bir gidon yapısı var. 

Hoş duruyor. 

Yakıtı nedir ne değildir bunun? İlk mesajımda 1 litre benzin ile yaptığım yolu söylemiştim.

Öyle yapar mı?

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    Th3Ultra bunu yazdı
    Kara_Mc bunu yazdı

Kask saç şekil mevzularını falan aştım hocam motorda. O mevzularda gözüm olsa alev efektini ben de atarım :D 

Ama 125 KT'ye az bi göz gezdirdim, fiyat olarak da daha uygun ve şekil itibari ile Harleye özenilmiş bir gidon yapısı var. 

Hoş duruyor. 

Yakıtı nedir ne değildir bunun? İlk mesajımda 1 litre benzin ile yaptığım yolu söylemiştim.

Öyle yapar mı?

takribi 7-8k km yaptım. ilk motorumdu. depoyu fulleyip afyon sandıklıdan 2 kişi izmir bucaya geldik.. izmirde de 2-3 gün gezindim.. çok cüzzi rakamlar. scooter almani tavsiye etmem.. ufak tekerlek ve ince tekerlek hep korkutur beni.. marka faktorune eyvallah.. butcene gore de zaten ugrasamazsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

seni 150likte kesmez hocam

vitesli motor hız yaptırır senin 250cclik veya 600cclik vitesliye terfi etmen lazım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

verilen bütceye çıkacak olan 250lik motorlar chooper lur onlarda hızdan ziyade tork makinaları..

ayrıca öğrenci adam.. yakıtıyla uğraşamaz..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

la adam pintiliği yüzünden motoru pert etmiş. Buna istediğiniz motoru önerin 2 gün sonra bakımını yaptırmadığı için onu da pert edecektir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

100 den 150 ye gecme, adam gibi buyut gozunu korkak alistirma 250 falan dusun bence

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    muco bunu yazdı

Honda diyorum başka birşey demiyorum git hangi modelini alırsan al Honda al (Y) .

Bmw?

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

la adam pintiliği yüzünden motoru pert etmiş. Buna istediğiniz motoru önerin 2 gün sonra bakımını yaptırmadığı için onu da pert edecektir.

Öğrenciyim diyorsun, pintilik diyorlar... 

Sen hiç "50 krşun var mı knk" dedin mi zalım? :( 

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
Toplam Hit: 4414 Toplam Mesaj: 32
kuba çita 150