folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorlar Ve Çeşitleri Hakkında Bilgi ?

Motorlar Ve Çeşitleri Hakkında Bilgi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    DeepHouse bunu yazdı

yrb 125 mi aliyim 250 mi aliyim cünkü ben kız arkdasımıda bindirmek istiorum beraber gezeriz diye düşünüyorum ikimizin agırlıgını kaldırsın motor ikimizin toplam agırlıgı 150 kg 

ybr 125 ile 2 kişide sorun yaşamazsın. marka motorlarda hiç brpblem yaşamazsın daha doğrusu.

ybr 250 ve yukarısı birazdaha uzman kişiler için daha uygundur. 

125 lik bir motorla 3 kişi ile bile istediğin gibi yapıştırabilirsin. vitesli motor diğer motorlar gibi değildir her şekilde yapıştırdınmı yok demez.

çin malı alma derim çünkü vitesli motorun çin malı adamın başını çok ğarıyır.

ybr125 güzel bir tercih olur.

yok ilk motorum biraz taşşaklı olsun daha şık olsun gören aşık olsun diyorsan yağ soğutmalı honda cbf 150 daha iyidir.

cbf nin sesi bile seni alıp götürür. çok hoş bir makinadır bence.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    DeepHouse bunu yazdı

yrb 125 mi aliyim 250 mi aliyim cünkü ben kız arkdasımıda bindirmek istiorum beraber gezeriz diye düşünüyorum ikimizin agırlıgını kaldırsın motor ikimizin toplam agırlıgı 150 kg 

ybr 125 ile 2 kişide sorun yaşamazsın. marka motorlarda hiç brpblem yaşamazsın daha doğrusu.

ybr 250 ve yukarısı birazdaha uzman kişiler için daha uygundur. 

125 lik bir motorla 3 kişi ile bile istediğin gibi yapıştırabilirsin. vitesli motor diğer motorlar gibi değildir her şekilde yapıştırdınmı yok demez.

çin malı alma derim çünkü vitesli motorun çin malı adamın başını çok ğarıyır.

ybr125 güzel bir tercih olur.

yok ilk motorum biraz taşşaklı olsun daha şık olsun gören aşık olsun diyorsan yağ soğutmalı honda cbf 150 daha iyidir.

cbf nin sesi bile seni alıp götürür. çok hoş bir makinadır bence.

ben bütçe olarak 5 bin lira düşünüyorum ona göre bir motor istiyorum sahibindende cok pahalı 2. el motorlar cbf ye de bakiyim sonucta ses cok önemli. lastik olarak zaten yere yapışan kaygan olmayan adam gibi bi lastik alicam diger ekipmanlarımıda tamtakır alıcam ufak ufak kast mont  falan filan hesabı  simdi hondadan şaşma mı diyorsunuz siz 

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

honda yamaha kawasaki suzuki, bunların ufak hacimli motolarına bak hocam 125-150-250. kaliteden şaşma gerisi sana kalmış bir sürü model var.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

birader önce internete bi brutal moto crash yaz ondan sonra karar senin tabiki bişey diyemeyiz :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

birader önce internete bi brutal moto crash yaz ondan sonra karar senin tabiki bişey diyemeyiz :)

izledim ben cogunu merak etme hocam.Ölüm kimine göre son kimine göre başlangıçtır kimine görede bir özlemin sonudur yani problem yok  :)

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

ıstanbulda trafıge gırınce anlıyorsun motorun kıymetını :) dıkkatlı olduktan sonra o kadar rısklı degıl. yalnızca uyanıkolucaksın .

arkanada kımseyı almayacaksın . full koruma kıyafetı kaskın olucak herseyın kalıtelı olucak 50 lıralık kaskla dusunce kafana saplanır o kask .

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencuye
    gencuye's avatar
    Erkek

daha önce hiç motor tecrüben olmamişsa scooter, scootera binmem diyorsan 4 vitesli bir cupla öğren. Şöyle durma kalkma tecrübesi edindikten sonra 125 lik motora başla

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

YZF R-125

Metalurjist.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

cnm yhaaaa 

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

şehirler arası yol yapmak istiyosan cbr250r almanı tavsiye ederim.

bende 2013 model bi tane var, ehliyeti aldıktan 3 gün sonra motosikleti aldım, öncesinde de hiç tecrübem yoktu, 1-2 hafta içinde gaz debriyaj fren olaylarını çözdüm, şimdi çok rahat kullanabiliyorum.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 3206 Toplam Mesaj: 28