Motorlar Ve Çeşitleri Hakkında Bilgi ?
-
DeepHouse bunu yazdı
yrb 125 mi aliyim 250 mi aliyim cünkü ben kız arkdasımıda bindirmek istiorum beraber gezeriz diye düşünüyorum ikimizin agırlıgını kaldırsın motor ikimizin toplam agırlıgı 150 kg
ybr 125 ile 2 kişide sorun yaşamazsın. marka motorlarda hiç brpblem yaşamazsın daha doğrusu.
ybr 250 ve yukarısı birazdaha uzman kişiler için daha uygundur.
125 lik bir motorla 3 kişi ile bile istediğin gibi yapıştırabilirsin. vitesli motor diğer motorlar gibi değildir her şekilde yapıştırdınmı yok demez.
çin malı alma derim çünkü vitesli motorun çin malı adamın başını çok ğarıyır.
ybr125 güzel bir tercih olur.
yok ilk motorum biraz taşşaklı olsun daha şık olsun gören aşık olsun diyorsan yağ soğutmalı honda cbf 150 daha iyidir.
cbf nin sesi bile seni alıp götürür. çok hoş bir makinadır bence.
-
zalimadam bunu yazdıDeepHouse bunu yazdı
yrb 125 mi aliyim 250 mi aliyim cünkü ben kız arkdasımıda bindirmek istiorum beraber gezeriz diye düşünüyorum ikimizin agırlıgını kaldırsın motor ikimizin toplam agırlıgı 150 kg
ybr 125 ile 2 kişide sorun yaşamazsın. marka motorlarda hiç brpblem yaşamazsın daha doğrusu.
ybr 250 ve yukarısı birazdaha uzman kişiler için daha uygundur.
125 lik bir motorla 3 kişi ile bile istediğin gibi yapıştırabilirsin. vitesli motor diğer motorlar gibi değildir her şekilde yapıştırdınmı yok demez.
çin malı alma derim çünkü vitesli motorun çin malı adamın başını çok ğarıyır.
ybr125 güzel bir tercih olur.
yok ilk motorum biraz taşşaklı olsun daha şık olsun gören aşık olsun diyorsan yağ soğutmalı honda cbf 150 daha iyidir.
cbf nin sesi bile seni alıp götürür. çok hoş bir makinadır bence.
ben bütçe olarak 5 bin lira düşünüyorum ona göre bir motor istiyorum sahibindende cok pahalı 2. el motorlar cbf ye de bakiyim sonucta ses cok önemli. lastik olarak zaten yere yapışan kaygan olmayan adam gibi bi lastik alicam diger ekipmanlarımıda tamtakır alıcam ufak ufak kast mont falan filan hesabı simdi hondadan şaşma mı diyorsunuz siz
-
honda yamaha kawasaki suzuki, bunların ufak hacimli motolarına bak hocam 125-150-250. kaliteden şaşma gerisi sana kalmış bir sürü model var.
-
birader önce internete bi brutal moto crash yaz ondan sonra karar senin tabiki bişey diyemeyiz :)
-
Tnrsk bunu yazdı
birader önce internete bi brutal moto crash yaz ondan sonra karar senin tabiki bişey diyemeyiz :)
izledim ben cogunu merak etme hocam.Ölüm kimine göre son kimine göre başlangıçtır kimine görede bir özlemin sonudur yani problem yok :)
-
Tnrsk bunu yazdı
ıstanbulda trafıge gırınce anlıyorsun motorun kıymetını :) dıkkatlı olduktan sonra o kadar rısklı degıl. yalnızca uyanıkolucaksın .
arkanada kımseyı almayacaksın . full koruma kıyafetı kaskın olucak herseyın kalıtelı olucak 50 lıralık kaskla dusunce kafana saplanır o kask .
-
daha önce hiç motor tecrüben olmamişsa scooter, scootera binmem diyorsan 4 vitesli bir cupla öğren. Şöyle durma kalkma tecrübesi edindikten sonra 125 lik motora başla
-
YZF R-125
-

cnm yhaaaa
-
şehirler arası yol yapmak istiyosan cbr250r almanı tavsiye ederim.
bende 2013 model bi tane var, ehliyeti aldıktan 3 gün sonra motosikleti aldım, öncesinde de hiç tecrübem yoktu, 1-2 hafta içinde gaz debriyaj fren olaylarını çözdüm, şimdi çok rahat kullanabiliyorum.