folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorlar Ve Çeşitleri Hakkında Bilgi ?

Motorlar Ve Çeşitleri Hakkında Bilgi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Kaska mont vs vs kac tl ayirdin ? 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Honda CBF 150 lik var bende şehir içinde kullanıyorum gayet güzel ve konforlu Yamaha YBR veya Honda CBF alabilirsin yeni başlamak için B ehliyetim vardı A2 ehliyet aldım 482 TL aldım bu ayın 12 de çıkardım 200 TL kurs parası 60 tl direksiyon sınav harçı 107 tl kart ücreti 115 tl vergi.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Alacağın motorla bu kadar uzun yollara çıkacaksan o zaman o motorda öncelikle vibrasyonun düşük olması gerekiyor.

Örneğin Cbf 150 ile İstanbul'dan çıkıp İzmir'e gidebilirsin.Vibrasyonu en düşük motorlardan biridir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

ilk başlarda küçük motor kullanman alışman için daha iyi ama şunu unutma o 125 lik sana 1 ay sonra yetmicek hatta 250 te yetmicek.küçük gelicek

+1

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

yamaha YBR 125 ESD var bende 2013 model. taş gibi motor.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

http://www.altinelbiseliadam.com/

burayı takip etmeni öneririm. ayrıca r6 ile başlamak, hiç araba sürmeyi bilmeyen ve hatta gaz-fren hangi yöndedir onu dahi bilmeyen adamın dibine tır vermekle aynı şeydir hocam unutma.

http://www.altinelbiseliadam.com/baslangic-motoru/

Caliber tarafından 20/Ara/14 16:02 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

ilk defa motora bineceksen belirli bir bütçende varsa yapman gereken ve en önemli şey; (misal bütçe 5000 TL)

motor elbiseleri satan yere gidip kask, mont, eldiven, dizlik (olmazsa olmaz) ihtiyaçına göre termal içliklerini alıyosun. (minimum 1000 TL)

kalan paranla motor bakıyorsun. (4000 tl)

ben motor olarak sıfır bajaj boxer aldım. bugün sınava girdim bıraktılar. bir piste 4 kişi geziyoruz ben hariç hepsi geçti ne ayak koyma ne başka bir şey yaptım. bırakmak için bırakıldım. (intikam için önerileriniz bekliyorum.)

boş
Toplam Hit: 3202 Toplam Mesaj: 28