folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi?

Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

arkadaslar mtvnın son ödeme tarıhı bu ay sonuymus uzatılma ıhtımalı varmı benım toplam 307,66 eger ay sonu ödemesemde ayın 3unde ödesem yanı maasımı alınca ödesem ne kadar eklenır ustune ne kadar faiz gelır yada mtv uzatma gelirmı yardımcı olrumusunuz?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam faizden önce, trafiğe yakalanırsan arabayı bağlarlar. Bence geciktirmemeye çalış. Hiç olmadı, hesabın olan bir banka varsa otomatik ödeme talimatı ver, hesabında oluşacak eksi bakiye maaş zamanı düşülür diye biliyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Taksitle ödeniyormuş diye duydum. Garanti Bankası'nda duymuştum. Emin değilim ama. Bir araştır istersen.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

http://kampanyabul.org/kredi-karti-kampanyalari-firsatlari/advantage-kredi-karti/taksitle-mtv-odeme-kampanyasi-advantage-card-ile-5-taksit.html

kredi kartına taksitlendiriyorlar hacı.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:
    -----------------------------

Taksitle ödeniyormuş diye duydum. Garanti Bankası'nda duymuştum. Emin değilim ama. Bir araştır istersen.

Hocam zaten 2 taksitte ödeniyor, bir ocak bir temmuz. Bu ay ilk taksiti. Ama fazladan taksit yapan banka varsa bilemem tabi. Hocam bu bütün yılın yekünü mü, yoksa ocak ayı taksidi mi?

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

RaNGeR bunu yazdı:

ToR5 bunu yazdı:

Hocam zaten 2 taksitte ödeniyor, bir ocak bir temmuz. Bu ay ilk taksiti. Ama fazladan taksit yapan banka varsa bilemem tabi. Hocam bu bütün yılın yekünü mü, yoksa ocak ayı taksidi mi?

yok hacı onu biliyorum. 1. veya 2. taksidi tekrar taksitlendirip kredi kartına 4'e 5'e, 2'ye 3'e  bölüyorlarmış. Yukarıda yapıştırdım haberi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

RaNGeR bunu yazdı:

ToR5 bunu yazdı:

yok hacı onu biliyorum. 1. veya 2. taksidi tekrar taksitlendirip kredi kartına 4'e 5'e, 2'ye 3'e  bölüyorlarmış. Yukarıda yapıştırdım haberi.

geçenlerde ben de world card la yatırdım internet üzerinden. yatırırken taksitlendirme işlemi falan göremedim ama tel e msj geldi 5 taksit olarak ödendi falan diye. ama dediğim gibi siteden ödeme yaparken taksitlendirme diye bi seçenek göremedim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

4 günlük faiz en fazla 2 lira yapar.

aylık faiz zaten yüzde 1.95 :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bu sabah internetten ödedik babamın borcunu sen de öyle yapabilirsin taksit imkanı felan da var bütün akrtlara.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

hiç bişey olmaz ben ödemeyi unuttum geçtiğimiz temmuz ayında yani 2.taksitte.ondan sonrada bi türlü fırsat olmadı yatırmaya.bi kaç kez polis çevirdi öde dediler o kadar, bağlama falan olmadı.eylülde falan yatırdım.çok cuzi bi faiz işlenmişti.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Vergi Borcuna Polis Felan Karışamaz Bildigim Kadarıyla Biz Ev Vergilerini Yıldan Yıla Yatırırız Biraz Fazla Öderiz O Da Olsun Polis arabayı Felan Baglayacak Olsa Belediye De Evi Mühürler Verginizi Ödeyin Ondan sonra Eve Girin Oturun Demesi Lazım .

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 1974 Toplam Mesaj: 15