Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi?
-
MTV 2 taksit le ödenir bu ay sonu ödemezsen her ay üzerine faiz biner ki sonradan kanun değişip günlük faizede dönmüş oalbilir tam hatırlamıyorum, şimdi ödemezsen bi dahaki ay faiz le ödersin, + HİÇ BİR BANKANIN FAZLADAN TAKSİT SEÇENEĞİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR BU DİREK DEVLETİN KASASINA GİTTİĞİ İÇİN BANKALARIN BU OLAYDAKİ TEK ROLÜ MÜŞTERİLERİNE + HİZMET SUNMAK KUYRUKTA BEKLETMEMEKTİR, ANCAK bazen oluyorki bankadakilerde yanlış alabiliyor bandrol parasınnı sonra maliyeye tekrar faizle aradaki ücretini ödüyosun...
-
hocam parayı iki taksitte ödeyeceksin öle kredi kartıyla ödeme işine fln hiç bulaşma. son gün pazartesi günü eğer ki yatıramazsan daha sonra vergi dairesinden yatırabilirsin. mtv yi ödemeden de trafiğe cıkma trafik cevirmesine fln girersen arabayı bağlar...
-
eger ayın 3unne kadar 1,95 kurus faiz gelcekse öyle yapayım o zamana kadarda araba kullanmam olur bıter cok saolun arkadaslar bılgılerınız ıcın
-
ödemezsen araban falan bağlanmaz ben 2 sene ödemedim satacağım zaman gidip kapattım kimsede niye ödemedin demedi yada polis çevirmesinde arabam da yakalama emri veya haciz çıkmadı...