folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi?

Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

MTV 2 taksit le ödenir bu ay sonu ödemezsen her ay üzerine faiz biner ki sonradan kanun değişip günlük faizede dönmüş oalbilir tam hatırlamıyorum, şimdi ödemezsen bi dahaki ay faiz le ödersin, + HİÇ BİR BANKANIN FAZLADAN TAKSİT SEÇENEĞİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR BU DİREK DEVLETİN KASASINA GİTTİĞİ İÇİN BANKALARIN BU OLAYDAKİ TEK ROLÜ MÜŞTERİLERİNE + HİZMET SUNMAK KUYRUKTA BEKLETMEMEKTİR, ANCAK bazen oluyorki bankadakilerde yanlış alabiliyor bandrol parasınnı sonra maliyeye tekrar faizle aradaki ücretini ödüyosun...

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam parayı iki taksitte ödeyeceksin öle kredi kartıyla ödeme işine fln hiç bulaşma. son gün pazartesi günü eğer ki yatıramazsan daha sonra vergi dairesinden yatırabilirsin. mtv yi ödemeden de trafiğe cıkma trafik cevirmesine fln girersen arabayı bağlar...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

eger ayın 3unne kadar 1,95 kurus faiz gelcekse öyle yapayım o zamana kadarda araba kullanmam olur bıter cok saolun arkadaslar bılgılerınız ıcın

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

ödemezsen araban falan bağlanmaz ben 2 sene ödemedim satacağım zaman gidip kapattım kimsede niye ödemedin demedi yada polis çevirmesinde arabam da yakalama emri veya haciz çıkmadı...

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 1976 Toplam Mesaj: 15