Motorsiklet Sevdalısı Müritler İçin Genel TBT Motorsiklet Konusu
-
RETRET bunu yazdı
Motor altında küçük kalmış, hayırlı uğurlu olsun.
Aynen arkadaşa bende katılıyorum. Motor altında küçük kalmış hacı. Ama zevk meselesi tabiki. Hayırlı olsun Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin.
-
müdür hayırlı olsunda
balans şanzıman var inşallah uzun yol gitmezsin bu serilerin mototları problemli çıktı :(
-
swordfish bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Sanırım bu sitede benden başka (en azından yakından bildiğim 3-4) motor sevdalısı mürit var. Bu konu altında fikirlerimizi, hatıralarımızı ve önerilerimizi paylaşalım istiyorum. Mesela 2 aydır şöyle bir düşüncem var. Ben cruiser motor seviyorum. Rahat adamım sonuçta ve motorda rahat olmalı. Ancak ll. el motor almam gerek ve 2.500-3000 arası bir bütçem var. Başlangıç için 150-250cc motor işimi fazlasıyla görecektir. Piyasasını bilenler cevap versin lütfen; hangi marka veya model başlangıç iyidir? Bildiğim kadarıyla Japonlar fena değil, Çin malı bazı markalar yedek parçadan yana sahibini üzmüyor ama uzun soluklu kullanım sağlamıyor. Her chopper ve cruiser motorseverin hayalinde bir Harley vardır ama bütçe uygun değil tabi...
Gözüme kestirdiğim bir kaç marka ve model ise şunlar;
Kanuni Caracal 200,
Çelik Motor Crown 150,
Keeway Super Light 150
Ramzey QM 250
Mondial'in de güzel modelleri var ama seçim yapamıyorum. Hangisi ile başlamam doğru olur?
Konu Baştan ofsayt..
Mondial + Güzel
iki cümle bir arada olamaz..
Özkan sendeki motoru sat 2bin TL ye gitsin :)
-
Bi tane motosikletim var Mondial 125zn :D
Bi tanede hayalim var 2006 dan beridir Yamaha R6
Yalnız Yamaha R6 olsa benzinine yetebilirmiyim bilmem Yamahaya bi kaç defa Mail attım.
Ya ben sizin r6'nızın hayranıyım bana bi tane gönderin diye göndermediler :D
Aranızdan biri zengin olursa bana birini alsın yada 1-2 aylığına versede olur :D
Hatta Alanya civarından birileri varsa 1 gün versede kullansam da olur.
Duygulandım bi an ;)
-
Hayalleriniz yanlış ve eksik,
Chupper için;

Super Suport için;
RETRET tarafından 14/Nis/13 01:18 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdı
Hayalleriniz yanlış ve eksik,
Chupper için;

Super Suport için;
Bir gün o Chupper benim olacak.