Motra En İyi Nasıl Ses Sitemi Döşenir (İstek)
-
hacım güzel olmuşda bi müzik için kapağı felan açmak lazım gerçi açmadan olurda ama yinede açmak lazım
başka varmı böyle
-
kapağı çıkart desem ya da silindir şeklinde bilumum maddeyle hoparlör üstünden kapağa uyacak şeklikde kestir üzerlerine su korumalı bişiler geçir :D
fazla salladım
motor sitelerine bak derim bi tane biliyorum motordelisi.com
-
hacım ben baktım oaraya pek bişi bulamadım bide bu dediğinden bişi anlamadın
-
bazen bende anlamıyorum ne dediğimi normal o yüzden
zaten söylediğim şeyi hayata geçirmek abes olurdu :)
-
hemşerim ben sana bunları msn ne dede dim ama bışver neyse konu kaymasın yapsak mı ne dersin güzel bişi ye benziyoo
-
şimdi bana neler lazım
nerden bula bilirim
ve kaça patlar
-
yağmur yağdığında ; kablo sorun değil zaten o hallolur ama hoparlörleri napacaksın mesele orda :)
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Lan olm manyak mısın ne folyo su ?
MAKARON diye bişe var,
git bi elektrikciden al...
İçi boş plastik... onla kabloları sar, sonra çakmakla onları erit ( abartmadan )
Kablolar tam olsun : )
Folyo fln bunlar acemice şeyler xD
-----------------------------sen buişler den anlıyosun galiba
peki sen nedersin motora nasıl bi döşeme yapalım
-----------------------------25mm derinlikte ufak bır girinti yap...
Fazlası sabitleme derdi yaratacaktır...
Bu girinti için ( motor dan anlamamama ) rağmen bence arkadaki ( grey-cells ) in gonderdıgı resımdeki yerdir...
Yada sele nin altında 20mm vs gibi bi derinlikte delik bulabıleceksen orası da olur...
Kablolama için 1mm - 2mm ve 3mm makaronlar kullanarak once ufak kabloları teker teker 1mm le sardıktan sonra,
gruplama yapabılırsın...
Sabitleme içinde kelepçe kullanman yada dosemenın altından gıtmen gerekecektır...
Kalıtelı guzel bı kelepce bulabılırsen, harbı kral bı goruntu elde edebılırsın ( makaronlar vs boyanabılır )
Elektronık takfıyelı bı motor guzel gozukebılır...
Olmadı, dosemenın alltından uhuyla bıle sabıtlersın...
Ama aku baska bı sorun olcaktır...
Akü bıtme sorununu ya dinamo larla cozeceksın, yada şeklin amına bile koyup kulaklık kullanacaksın...
( şahsi tercihim kulaklık )
Maliyer konusunda da: Adam olursan bu olay sana muzik sisteminin parası ( hiçbi fikrim yok kaç para ediyor )
+ 50 kağıt fln tutacaktır...
-
koltuğunun tam altını delceksin oraya bi tane büyük hoporlör koycaksın olcak benim arkadaş yaptı süper telefondan da müziği aktarıo baya güzel oluyo
-
15-20 liraya teyp alıcaksın kardeşim sonra küçük bir anten. anteni bir şekilde kamufle edbilirsin, fazla göze batmaz. aünden elektriği çekiceksin bağlayacaksın. hmm 10 luk veya 5 lik küçük hoparlörler var kabinlerini kendin yaparsan ucuza mal edersin. 2 hoparlör senin için yeter sanırım. anfiye fln gerek kalmaz. sorun hoparlörlerü nereye koyacaığın benim tavsiyem motoru görmedim ama arkada çanta gibi bir şey olur veya çantası yoksa demir vardır çıkntı gibin oraya sabitleyebilirsen güzel olur. musketin dediği gibi tesisatı alttan geçiriceksin.
aslında çok basit bir düzenek neyini yapamadın anlamadım:P ayrıca scoter motorların dinamosu var bir teyp için hayli hayli yeter .
sen bi kaç foto oysana motorun bir şeyler karalayalım üstündE?