Mouse Ayarlarini Bozdum
-
unbalanced bunu yazdı
cevaplar icin tesekkürler ancak donanimsal oldugunu düsünmüyorum,
sebebine gelince:
1- ben mouse icon paketi indirdim onu kullanmaya basladigimda bu sorunlar basladi. Sonradan normal pakete gectim (Default ayarlar) ama sorun hep devam etti. Mouse ayarlarini biraz degistirip uygula deyince kisa bir süre normal calisiyor ama sonra yine ayni. Yani windows ile ilgili
2- Macbook var bende onunla denedim, onda sikintisiz calisiyor
donanimsal olsaydi böyle olmazdi diye düsünüyorum..Yarin bir windows laptopta denerim bakalim nasil olacak...
File Monitöring olayi mantikli ama yiginla dosya cikacak. Bir ara baska bir konu icin bakayim demistim ama cok fazla sey cikiyor..
Bir cok isi yapabiliyorum ama mesela winform tasarliyorum diyelim, butonu koydum bir yere sonra onu tasimak istedigimde sanki cift tiklamisim gibi kodun click eventini aciyor vs.. sürekli böyle olunca da gina geliyor.. Bir siteden metin secip kopyalama yaparken bazen 10 kere deniyorum.. Suan yedek mouse var ama bu mouse gibi iyi degil. Zaten baska bir mouse almayi düsünüyorum. Klavyemi ergonomic olarak aldim, logitech'in vertical mouse'u var baya hos görünüyor, ondan almayi düsünüyorum.. Bu da bahane oldu
klavyem var, mouse da böyle (logitech mx vertical diye geciyor) kullanan varsa tecrübelerini paylasabilir
klavyeyi cok begendim, daha önce microsoft natural ergonomic 4000 kullaniyordum ama su dökülüp bozuldugu icin bunu aldim, baya rahat

Bu fareler gayet ergonomik, benim gibi sanal ameleler normal farelerle saatlerce mesai yaparken zarar veriyor ve hatta bu durum ileride çok ciddi hastalıklara bile sebep olabiliyor.
Alacaksan bu türden bir tane al hocam, bir de kablosuz al normal farelerden; bazen normal farenin rahatlığını da arayabilirsin alışma sürecinde.
-
monitör edeceğin klasörleri İnclude ve Exclude edebiliyorsun. alanı sınırlayabiliyorsun. enazından, ben böyle bakmıştım. ^^` fileMon(?) idi sanırsam.
RitmFarbRacourci tarafından 15/Nis/21 12:05 tarihinde düzenlenmiştir