Mouse Konusunda Logitech Ve Microsoft Arasında Kaldım,Sizce Hangisi?
-
Logitech ıyıdır :) Bende notebookta kullanıyorum ama G100 kullanıyorum :)
http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-002853-g100-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=61379
Tavsıyemdır (Kablolu dusunursen) -
hocam kablosuz mouse denince akla iki marka geliyor zaten :) logitech ve microsoft. microsoft un ürünleri inanılmaz sağlam ve stabil. pil süreleri logitech kadar olmasa da iyi. şahsen benim ilk tercihim logitech olur. ancak farklılık istiyorsan microsoft pişman etmez :)
-
microsoft un fareleri kraldır hocam
-
çok abartılacak bi durum yok alt tarafı mouse aslında da ne bileyim takıldım bende öyle:) microsoft için alıcısı ısınıyor falan fişman demişler, uzan duranlar varmış. m325 te 20tl lerde satıldıgı zamanlar olmus amerika fiyatları 10-15$ biz niye kazıklanıyoruz diye düşünmeye başladım şimdi :D
-
bende microsoft 4000 var. bluetrack olayı çok güzel çıplak cam hariç her ortamda çalışıyor. pili uzun gidiyor, iyi hoş ama orta tuşu biraz rahatsız, çok kaygan, basarken satır atlatıyor.
orta tuşa ben de önem veriyorum 3500 almadan önce bi araştır 4000le aynı topu kullanıyosa seni biraz sinirlendirebilir.
-
ms wireles keyboard 800 ve ms wireless mouse 1000 toptancılardan bütün stokları toplayasım geliyo, mükemmeller.
-
Logitec kullanıyorum gayet memnunum ben.
Invisible Optic denen sistem var. Lazerlere göre pil ömrü oldukça uzun içinden çıkan pili 1 yıla yakın kullandım.
Normal göz ile görünmüyor kamera ile görebilirsiniz, cep telefonu kamerası.
Aynı sistem kumandalarda da var. Cep telefonu kamerasına kumandayı tutup basın tuşlarına ışığı görürsünüz. :D
-
o6u2 bunu yazdı
bende microsoft 4000 var. bluetrack olayı çok güzel çıplak cam hariç her ortamda çalışıyor. pili uzun gidiyor, iyi hoş ama orta tuşu biraz rahatsız, çok kaygan, basarken satır atlatıyor.
orta tuşa ben de önem veriyorum 3500 almadan önce bi araştır 4000le aynı topu kullanıyosa seni biraz sinirlendirebilir.
Bende wireless 5000 var, yazın sıcakta fazla kullanınca orta tuşun lastiği eriyip parçalandı. Kötü mü oldu? Hayır. Tavsiye ederim :)
En sevdiğim yanı diğer mouselardan büyük ve ağır olması. Ele tam oturduğu için oyunlarda çok rahat oluyor.
-
Senin ihriyacini sadece logitech vx nano karsilar makma m serisine falan bende bundan once m vardi vx nano ldim esekden inip ucaga binmis gibi oldum. Her istegini karsilar bu hocam arastir.
-
http://www.logitech.com/en-us/support/3271?crid=398
şunu kullanıyorum 1-2 yıldır heralde, tbtgezgini nden almıştım
MaviGozluDev tarafından 16/Nis/13 11:12 tarihinde düzenlenmiştir
benim için önemli şeyleri ;
- avuca gayet iyi oturuyo,
- ortadaki yuvarlak 2 farklı hızda scroll sağlıyo, bazen boşa dönen teker gibi olması bazende yavaş yavaş inmesi gerekebiliyo döküman okurken felan,
- yine bu yıvarlak sağa sola da ittirilebiliyo, sayfada sağa sola gidiceksen çok kullanışlı oluyo aşağıdan scroll bardan kontrol etmektense sağa itiveriyon gidiyo
- mouse un solunda ileri-geri tuşları var, aşırı alıştım başka mouse kullanırken sayfalar arasıdna ileri-geri yapacağım zaman parmağım hep oraya gidiyo
- üstteki yıvarlığının hemen altında da bi tuşu daha var, o da klasik yeni sekme açmak için kullanılıyo işte.
laptopı götürdüğüm yere mutlaka bu mouse u da götürüyorum olmayınca rahat kullanamıyorum :)