folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Mouse Konusunda Logitech Ve Microsoft Arasında Kaldım,Sizce Hangisi?

Mouse Konusunda Logitech Ve Microsoft Arasında Kaldım,Sizce Hangisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Logitech ıyıdır :) Bende notebookta kullanıyorum ama G100 kullanıyorum :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-002853-g100-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=61379

Tavsıyemdır (Kablolu dusunursen)

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam kablosuz mouse denince akla iki marka geliyor zaten :) logitech ve microsoft. microsoft un ürünleri inanılmaz sağlam ve stabil. pil süreleri logitech kadar olmasa da iyi. şahsen benim ilk tercihim logitech olur. ancak farklılık istiyorsan microsoft pişman etmez :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

microsoft un fareleri kraldır hocam

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

çok abartılacak bi durum yok alt tarafı mouse aslında da ne bileyim takıldım bende öyle:) microsoft için alıcısı ısınıyor falan fişman demişler, uzan duranlar varmış. m325 te 20tl lerde satıldıgı zamanlar olmus amerika fiyatları 10-15$ biz niye kazıklanıyoruz diye düşünmeye başladım şimdi :D

Bir var,Bir yok..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

bende microsoft 4000 var. bluetrack olayı çok güzel çıplak cam hariç her ortamda çalışıyor. pili uzun gidiyor, iyi hoş ama orta tuşu biraz rahatsız, çok kaygan, basarken satır atlatıyor.

orta tuşa ben de önem veriyorum 3500 almadan önce bi araştır 4000le aynı topu kullanıyosa seni biraz sinirlendirebilir.

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

ms wireles keyboard 800 ve ms wireless mouse 1000 toptancılardan bütün stokları toplayasım geliyo, mükemmeller. 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Logitec kullanıyorum gayet memnunum ben.

Invisible Optic denen sistem var. Lazerlere göre pil ömrü oldukça uzun içinden çıkan pili 1 yıla yakın kullandım.

Normal göz ile görünmüyor kamera ile görebilirsiniz, cep telefonu kamerası.

Aynı sistem kumandalarda da var. Cep telefonu kamerasına kumandayı tutup basın tuşlarına ışığı görürsünüz. :D

İmza...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    o6u2 bunu yazdı

bende microsoft 4000 var. bluetrack olayı çok güzel çıplak cam hariç her ortamda çalışıyor. pili uzun gidiyor, iyi hoş ama orta tuşu biraz rahatsız, çok kaygan, basarken satır atlatıyor.

orta tuşa ben de önem veriyorum 3500 almadan önce bi araştır 4000le aynı topu kullanıyosa seni biraz sinirlendirebilir.

Bende wireless 5000 var, yazın sıcakta fazla kullanınca orta tuşun lastiği eriyip parçalandı. Kötü mü oldu? Hayır. Tavsiye ederim :)

En sevdiğim yanı diğer mouselardan büyük ve ağır olması. Ele tam oturduğu için oyunlarda çok rahat oluyor. 

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Senin ihriyacini sadece logitech vx nano karsilar makma m serisine falan bende bundan once m vardi vx nano ldim esekden inip ucaga binmis gibi oldum. Her istegini karsilar bu hocam arastir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

http://www.logitech.com/en-us/support/3271?crid=398

şunu kullanıyorum 1-2 yıldır heralde, tbtgezgini nden almıştım
    benim için önemli şeyleri ;
    - avuca gayet iyi oturuyo,
    - ortadaki yuvarlak 2 farklı hızda scroll sağlıyo, bazen boşa dönen teker gibi olması bazende yavaş yavaş inmesi gerekebiliyo döküman okurken felan,
    - yine bu yıvarlak sağa sola da ittirilebiliyo, sayfada sağa sola gidiceksen çok kullanışlı oluyo aşağıdan scroll bardan kontrol etmektense sağa itiveriyon gidiyo
    - mouse un solunda ileri-geri tuşları var, aşırı alıştım başka mouse kullanırken sayfalar arasıdna ileri-geri yapacağım zaman parmağım hep oraya gidiyo
    - üstteki yıvarlığının hemen altında da bi tuşu daha var, o da klasik yeni sekme açmak için kullanılıyo işte.

laptopı götürdüğüm yere mutlaka bu mouse u da götürüyorum olmayınca rahat kullanamıyorum :)

MaviGozluDev tarafından 16/Nis/13 11:12 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 4294 Toplam Mesaj: 27