Mouse Konusunda Logitech Ve Microsoft Arasında Kaldım,Sizce Hangisi?
-
doganoglu66 bunu yazdı
bence Logitech m325 ben kullanıyorum hiç tereddüt etme süper...
hocam bende de m325 var. temmuz ayında aldıydım pili hala "good" gösteriyor, 18 ay pil ömrü varmış, hakkatten 18 ay gidecek gibi. ayrıca ufak tefek ve kablosuz olması bakımından çok rahat. ayrıca her tür düzeyde de (kafanda bile deneyebilirsin) çok rahat hareket ediyor. 40-50 tl civarında, fiyat olarak da uygun bence. bi de bunun programını kurarsan internet sayfalarını aşağı doğru çekerken böle tabletteymişsin hissi veren kaydırma özelliği var ona bayılıyorum.
-
Hocam ben 1 ay önce logictech M345 aldım hızlıal.com dan kampanya yapmıştı 30 TL ye. Memnunuö tavsiye ederim bi araştır derim en azından. Hemde kargo bedavaydı.
-
m325 e doğru kaymaktayım halihazırda m305 kullandığım için sanırım:) 3500 orta tuşunu deneyemedim dün bi dolandım bimeksi ama açıkta yoktu. belki bi de yolum düşerse vatana uğrarım. en son olarak öyle karar veririm artık.
vx nano pek ortalıkta yok yerine başka model çıkarınca kalmamış pek piyasada ama bana 50 tl yi geçmemesi lazım acırım mouse a verdiğim paraya, öyle ahım şahım bişeyler beklemiyorum sonuçta m305 gibi olsun yeter:)
not:m325 siparişi verdim hayırlım olsun bakalım:)
erick tarafından 16/Nis/13 13:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Pil ömrü dışında (yaklaşık 35 gün ) herhangi bir falsosunu görmediğim mouse...
Tavsiye ederim !
-
şu an microsoft 3500 kullanıyorum. alalı 3-4 sene olmuştur sanırım tam hatırlamıyorum.
aldığımdan beri tek sorunum pil ömrü idi, lan şuna verdiğim pil parasıyla 50 tane kablolu mouse alırdım diye çok içerledim yani.
bi de son zamanlarda teker problem yaratıyor, sayfayı aşağı çekmeye çalışsam 3 aşağı 2 yukarı gibi özgür takılmaya başladı lavuk. e biraz da hak vereyim kaç yıldır işimi görmüş, artık emekli olma vakti geldi heralde.
bu arada bluetrack olayı çok da bi halta yarayan bir olay değil bence, mousu perdede deneyeyim, kıçıma da süreyim, validenin yarım asırlık çeyizi üzerinde çalışırmı acep bakayım, diyip mutlu olacaklara lafım yok, onlar da bi-2 deney yapıp sıkılacaklardır aslında ama, nihayetinde hepsini koy masana veya mouse pad'e çalışşın arkadaş.
pil ömrünü duyduktan sonra sanırım ben de microsoft 3500'ümü emekli ederken, logitech m325'e geçeceğim. oyun fln oynayan biri değilim, komplike donanımlara sahip mouse'lar ile işim yok. küçük olsun, rahat olsun, adam olsun kafamı bozmasın.
microsoft 3500'e de çok bok atmış olmayayım kaç yıldır taş gibi çalışmış, sağlamlığına işarettir. ama bida alır mısın deseler, sırf pil olayı için almam.
-
Janitschar bunu yazdı
Pil ömrü dışında (yaklaşık 35 gün ) herhangi bir falsosunu görmediğim mouse...
Tavsiye ederim !
hacı 35 gün nere 18 ay neree