Mouse'un Frekansı Bozuldu SANIRIM!
-
arkadaşlar 2 aydr felan kulandığım INCA IWM - 290R mouseun dün aniden ışığı söndü. pili bitmiştir dedim az önce yeni pil taktım yok. Işık yanıp geri sönüyor. USB alıcısı laptopa takılı usb portunu değiştiriyorum yok, başka PC ye takıyorum yine yok. sadece mouseu kapatıp açtığımda ışığı yanıyor hemen geri sönüyor. acaba dedim frekansı mı bozuldu alıcıyı mı görmüyor arkadaşımın mouse u da böyle olmuştu. ne yapabiliriz varmı yardım edecek.
-
Mousunda teknik bir arıza oluşmuş olabilir. Yeni mouse modellerini incelemeni tavsiye ederim.
-
takipteyim benimkide bçyle oldu kullanamıyorum şimdi
-
mouse un özelliklerine baktım 32 kanal ayarlamalı felan yazıyor. varmıdır böyle bişey varsa nasıl ayarlarım?
-
valla hocam garantisi duruyorsa gönder gitsin hiç uğraşma.benim 19 liralık fare 3. kez tamire gitti. adamların kargo parası fareden fazla tuttu.
-
a4tech kablolu mouse 6yasina girecek masallah dogum gunune beklerim :)) gonder garantiye uzme tatli canink
-
incalar hep böyle kısa sürede arıza veriyorlar
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
a4tech kablolu mouse 6yasina girecek masallah dogum gunune beklerim :)) gonder garantiye uzme tatli canink
-----------------------------+1
:D
a4tech kabloludan şaşmıycan hacı :)
-
HeYeT bunu yazdı:
----------------------------- -
Berking bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------haklısınız da hocam mouse u kayseride almıştım şimdi kocaelideyim faturasını da bulamadım kredi kartı için verdikleri fiş var. teknosadan almıştım kbul ederler mi acaba
-
beyler yokmu yardımcı olcak elimde bu durumda 2 mouse var. yeni mouse mu alcam yine ya