folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Mouse'un Frekansı Bozuldu SANIRIM!

Mouse'un Frekansı Bozuldu SANIRIM!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

burdaki insanların elinden bi şey geleceğini pek sanmıyorum o teknik servislik iş gibi görünüyo hoca sen a4 kablolu al bi tane

la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

GNDZYRYN bunu yazdı:
    -----------------------------

Berking bunu yazdı:

HeYeT bunu yazdı:
    a4tech kablolu mouse 6yasina girecek masallah dogum gunune beklerim :)) gonder garantiye uzme tatli canink

haklısınız da hocam mouse u kayseride almıştım şimdi kocaelideyim faturasını da bulamadım kredi kartı için verdikleri fiş var. teknosadan almıştım kbul ederler mi acaba

şimdi kardeşim teknosa müşteri hizmetlerini arıyorsun faturamı kaybettim  diyorsun onlar senin mail adresine faturanın kopyasını gönderiyorlar  yazıcıdan çıkartıyorsun götürüyorsun teknosa mağazasına olay halloluyor.

fatura kimin adınaysa onun adını ver

not:  bu yaptığım bimeks için denedim olaylar gelişti  teknosa içinde sorun çıkacağını sanmıyorum.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:

GNDZYRYN bunu yazdı:

Berking bunu yazdı:

HeYeT bunu yazdı:
    a4tech kablolu mouse 6yasina girecek masallah dogum gunune beklerim :)) gonder garantiye uzme tatli canink

haklısınız da hocam mouse u kayseride almıştım şimdi kocaelideyim faturasını da bulamadım kredi kartı için verdikleri fiş var. teknosadan almıştım kbul ederler mi acaba

şimdi kardeşim teknosa müşteri hizmetlerini arıyorsun faturamı kaybettim  diyorsun onlar senin mail adresine faturanın kopyasını gönderiyorlar  yazıcıdan çıkartıyorsun götürüyorsun teknosa mağazasına olay halloluyor.

fatura kimin adınaysa onun adını ver

not:  bu yaptığım bimeks için denedim olaylar gelişti  teknosa içinde sorun çıkacağını sanmıyorum.

eywallah kardeşim arayalım bakalım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

http://www.logitech.com/tr-tr/447/3516

Hocam 2 farklı frekansta çalışan logitech fareleri tek bir alıcıya eşleştirmek için yukarıdaki linkteki gibi bir program var. Bi ara istersen nette belki inca için de vardır böyle birşey...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
Toplam Hit: 2530 Toplam Mesaj: 15