Mouse'un Frekansı Bozuldu SANIRIM!
-
burdaki insanların elinden bi şey geleceğini pek sanmıyorum o teknik servislik iş gibi görünüyo hoca sen a4 kablolu al bi tane
-
GNDZYRYN bunu yazdı:
-----------------------------
Berking bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
a4tech kablolu mouse 6yasina girecek masallah dogum gunune beklerim :)) gonder garantiye uzme tatli canink
-----------------------------haklısınız da hocam mouse u kayseride almıştım şimdi kocaelideyim faturasını da bulamadım kredi kartı için verdikleri fiş var. teknosadan almıştım kbul ederler mi acaba
-----------------------------şimdi kardeşim teknosa müşteri hizmetlerini arıyorsun faturamı kaybettim diyorsun onlar senin mail adresine faturanın kopyasını gönderiyorlar yazıcıdan çıkartıyorsun götürüyorsun teknosa mağazasına olay halloluyor.
fatura kimin adınaysa onun adını ver
not: bu yaptığım bimeks için denedim olaylar gelişti teknosa içinde sorun çıkacağını sanmıyorum.
-
HeYeT bunu yazdı:
GNDZYRYN bunu yazdı:
Berking bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
a4tech kablolu mouse 6yasina girecek masallah dogum gunune beklerim :)) gonder garantiye uzme tatli canink
-----------------------------haklısınız da hocam mouse u kayseride almıştım şimdi kocaelideyim faturasını da bulamadım kredi kartı için verdikleri fiş var. teknosadan almıştım kbul ederler mi acaba
-----------------------------şimdi kardeşim teknosa müşteri hizmetlerini arıyorsun faturamı kaybettim diyorsun onlar senin mail adresine faturanın kopyasını gönderiyorlar yazıcıdan çıkartıyorsun götürüyorsun teknosa mağazasına olay halloluyor.
fatura kimin adınaysa onun adını ver
not: bu yaptığım bimeks için denedim olaylar gelişti teknosa içinde sorun çıkacağını sanmıyorum.
-----------------------------eywallah kardeşim arayalım bakalım
-
http://www.logitech.com/tr-tr/447/3516
Hocam 2 farklı frekansta çalışan logitech fareleri tek bir alıcıya eşleştirmek için yukarıdaki linkteki gibi bir program var. Bi ara istersen nette belki inca için de vardır böyle birşey...