folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Mozilla Firefox Beşiktaş - Fenerbahçe - Galatasaray Temaları

Mozilla Firefox Beşiktaş - Fenerbahçe - Galatasaray Temaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

irem27 bunu yazdı:
    -----------------------------

Tolga bey , google'a Beşiktaş - Fenerbahçe - Galatasaray Temaları yazdigimizda aynilari zaten cikiyor .

Bu konu bilgisayarla ilgili bir konuda degil.

https://www.google.com.tr/search?sugexp=chrome,mod=5&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Galatasaray+Temalar%C4%B1

yazdım bi tane personas yok .. napcaz şimdi 

bu konuda bilgisayarla değil otla bokla alakalı zaten @bico neden böyle konu açtın ki

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

murdery bunu yazdı:

irem27 bunu yazdı:

Tolga bey , google'a Beşiktaş - Fenerbahçe - Galatasaray Temaları yazdigimizda aynilari zaten cikiyor .

https://www.google.com.tr/search?sugexp=chrome,mod=5&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Galatasaray+Temalar%C4%B1

yazdım bi tane personas yok .. napcaz şimdi 

bu konuda bilgisayarla değil otla bokla alakalı zaten @bico neden böyle konu açtın ki

;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    Fuan
    Fuan's avatar
    Erkek

sağol güzel paylaşım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Bico bunu yazdı:

irem27 bunu yazdı:

sana burda açıklama yapacak değilim hoşuma gitti temalar ve tbt ile paylaşmak istedim illaki hoşuna gidip kullanmak isteyenler olacaktır

konuyu yanlış bi yere açmış olabilirim gerekli kişiler konuyu taşır veya silerler ki bu da seni alakadar etmez

post kasmak için bana  saygısızca tepki vermen hiç hoş değil

beğenmediysen veya bu konunun heryerde olduğunu dünüyorsan konuya mesaj atmazsın olur biter

Elbette aciklama yapmak zorunda degilsiniz ama her kim hangi konuyu acarsa acsin olumlu yada olumsuz actigi konu hakkinda elestiriye acik olmalidir , yaptiginiz aciklama sadece bir tepkiden ibaret kalmis , oysa size ''post kasmak'' tabirini kullandiginiz kendi acimdan ise ''yorum'' olan konuya iliskin fikrimi yazmadan once ayni konuyu google'a yazdim ve aynisi cikti,sonra da bilgisayarla ilgili diger konulara baktim,herkes bilgisayarlarin parcalari,tamiri gibi konulari bu bolumde paylasiyordu.Yanlis bir seyler oldugunu sezdim ve gorusumu paylastim.

Size hitab seklim ''Tolga bey'' ,ben size ,size olan saygimdan dolayi ''sizli bizli'' hitab edip bey derken siz bana ''saygisizca tepkiden'' bahdesen cumlenizde dahi ''sen'' diye hitap etmissiniz, size actiginiz konuda fikrimi de dolandirarak degil direkt soyledim ,burada bir saygisizlik goremiyorum .

Bilgilerimizi,fikirlerimizi paylastigimiz bir forumda saygili bir sekilde fikrimi yazmam nicin saygisizlik olsun ? Sizinle ayni fikirde olmadigim icin mi ?

Ayrica neyin beni alakadar edip etmedigi de sizi alakadar etmez.

Sadece fikrimi soyluyorum,fikir beyani saygisizlik degildir , size bir fikir sunuldugunda karsi taaruza gecmeden once dusunmek gibi yapmaniz gerekenler oncelikleriniz vardir,ulkemizin her kesiminde ve her sosyal grupta karsilasilan bir tur psikoloji ile diger arkadaslarimizdan bazilari malesef mantikli aciklama yapabilecekleri yerde sizin verdiginiz gereksiz tepkiyi savunmus,ustelik bir de size alkis tutmuslar .

Size bu paragrafi yazma sebebim ;Acmis oldugunuz konu hakkinda yaptigim yorumda sahsiniza saygisizlik yapmayi kalbimden gecirmedigimi bilmenizi istedim,boyle anlasildigina da uzgunum,her ne olursa olsun sizi kirdiysam ozur dilerim.

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
Toplam Hit: 3918 Toplam Mesaj: 15