Mozilla Firefox Mu İnternet Explorer Mi Daha Kaliteli ?
-
arkadaşlar uzun zamandan beri tartışılan bir konu var bildiğimiz üzere internet explorer 7 ile firefox birbiri ile çok kıyaslanıyor
kalite ve hızlılık bakımından bence internet explorer microsoftun tekeli neredeyse ama hızlılık, güvenlik, ve görsellik bakımından firefox derim ben
siz en çok hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve görüşleriniz neler sizce ie mi daha kaliteli bir tarayıcı yoksa mozilla mi
-
bkz. : http://www.tahribat.com/online.asp
buraya arada bir bakarsan kimlerin mozilla kimlerin internet explorer kullandığını görebilirsin hoca.
-
ie 2dk kada nete giriyor mozilla 2 sn de tık girdi bile.
-
ie'den şaşma derim bence. Kalite tartışılır fakat benim tecrübelerime göre ie daha iyi.
-
Opera kullanın,
IRC den WAP a,
cak a cuk a baglanın...
Hemde Opera user sayısı cok az oldugu ıcın,
Kimse opera da acık aramasın : ))
(Tıpkı linux kullanıp trojan - keylogger - adware ve bilimum malware yememek gıbı...)
-
Güzel soru $öle cvplayım sistemimde üç tane tarayıcı var ie,firefox,opera ..
Ağırlıklı olarak ie yi kullanırım çünkim çou site ie ye göre tasarlanıp ayarlanır genellikle görsellik açısından oluo :D
Mozilla firefox u ie sıçtıında kullanırım mesela bi resim galerisi var dielim ie7 de 10 tabtan sonra sıçmaya ba$lıo donuo aarla$ıo vsvs bazen sağ klik özelliii gidio. o zmnlar firefox u kullanırım :D
Operayı ise büyük çoğunlukta İRC de kullanırım güvensiz ne olduu belirsiz scriptler kullancaama opera kullanırım :D hem basit kullanı$ı hede hödö ayrıca operann bissürü ho$ özellinden faydalanıorum.
valla üçüde işe yarıo :D hepside bana göre kaliteli :| -
tabiki firefox bi kere az buz trojan malware felan ile uraşırsın daha güvenilir mesela bir site senin kimlik bilgilerini çalmaya çalışırsa firefox lan bu site götün önde gideni abi girme buraya der ebesinin nikahı eklentileride başka bir hoş ie de sadece görüntülenen siteleride ietab özelliğe ile aşarız olar biter forevır fayırfoks
-
Hepsını bıraktım firefox ie ye gore cok daha hızlı sayfa acıyor ben cok memnunum
-
Hız konusunda Mozilla tabiki ama Internet Explorer Masterlerin sitelerini yaparken kontrolü yaptıkları Browser en başarılı taramalar Explorer'de olur.
-
C-) Safari Şıkkı Diyorum :)
dünyada en yaygın ie , mozilla yokken ie vardı ... ie herzaman daha iyi ...
ama mozillada görsellik vs vs vs bakımından da iyi ama çok fazla yaygın değil herkes bir tutturmuş ieyi gidiyor...
bende 4 tane yüklü safari , ie,firefox,opera
hepsinden de memnunum :) Ama Rulz İe :| -
tabiki Opera Browser tartışmaya kalkmam bile.İstiyenler karşılaştırabilir:D
Opera nın her hafta güncellenen beta sürümünün yanında stabil olanıda çıkıyor.
opera-tr.com dan beta sürümünü takip edebilirisiniz çünkü bug oluor genelde beta olanda. stabil olanı tercihimdir şuanlık