folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Mozilla Firefox Mu İnternet Explorer Mi Daha Kaliteli ?

Mozilla Firefox Mu İnternet Explorer Mi Daha Kaliteli ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    opera daha iyi

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

pc de  3  ü de  kurulu  farklı alanlara  göre  kullanımö  değişmekte   tahribat için  ie

normalde firefox u kullanıom 

güvenmediğim sitelerde opera ;)

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hoca İ.E Firefox un poku bile olamaz. Daha ben bugün denedim. İ.E de 10 tane sayfa aç aynı sekmede, bilgisayarın yavaşladığını görürsün. Hele bunlarda birazcıkda flash varsa gör o zaman Batlamyus'u  :D

Firefox cidden güzel. 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

ie ie ie ie ie ie ;)

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

internet explorer de tahribat.com u daha yavaş açıyorum firefoxda daha hızlı ama içeriği i.e kadar kaliteli göremiyoruz :D

örnek : konulara yazılan mesajları okuduğunuzda avatarlar yazılan konunun altında çıkıyo :D yazılar da sanki sağa sola yatık gibi

i.e 7 de açtığımda tam olarak hatasız açıyor sayfayı biraz yavaş ama ie ile arasında çok da bir fark yok en fazla 1-2 saniye oynar görüntüleme konusunda

i.e nin ispatlanmış bir kalitesi ve tekelleşmiş bir tarayıcı olduğunu hepimiz biliyoruz ama firefox da  bu tekeli bozacak gibi :D  

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    kardeş herkes bilirki Mozillanın üstüne şuan yok ben ie de kullanıyom mozillada ama mozilla daha hızlı ve güvenlik daha sağlam epey yerlere girer kurcalarım arada ie kafayı yer bende :) ama mozilla banamısın demiyor... sana mozillanın grand paradiso alpha 8 sürümünü öneririm şuan dene ve kendin gör ok mi

Carpe Diem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Opera nın güvenlik konusundaki üstünlüğünü gormuş olman lazım sanırsam :))

Ayrıca biraz xml biliyorsan "Wigdet" adı altında add-on cuklar da uretıp kullanabılırsın opera da.

FireFox da bu olay nasıl yuruyor bılmıyorum ama

DenyoLaunch wizard ına benzer bir sistemle çalışan FireFox Macro scriptleri var...

Bu konularda FF Opera nın elıne verecektır...

Ama hani gunluk kullanımda kişiselleştirmede ve harbi bir BROWSER olma durumunda

Opera en kralıdır...

Ama herkesın bılgısayarında da FF ın yuklu olması taraftarıyım...

Ayrıca Win de çalışan SAFARI sürümü zavallı bir browser şimdilik...

Belki 1 ya da 1.5 sene sonra Safari de FF ya da Opera ya da diğer tanınmış browserlara rakip olabilir... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek
    Download Now (1.85MB)
    Mozilla ve ie yi geç... sana yeni ve benimde son derece üstüne basa basa tavsiye edeceğim tek bir tarayıcı var. "AVANT Browser". Hızdan uçurur seni. Güvenli. Estetik. İStediğin kadar tema var. Son derece kullanışlı ve ie7 den kat kat gelişmiş. Herkesin kullanmasını tavsiye ederim. (sanki programı ben yapmışım ha.. ehe ehe.)
    Ama kullandığım için çok memnunum. Siz de kullanın :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

1. opera

2. Flock benim için ;) hele flock'u ebesinin şeysi gibi geliştirmişşler yok yok aq

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    mozilla tabiki ie yle karşılaştırıldığında.. mozillada o kadar çok script var ki.. md5 kırma web decoder yapma.. vs vs.. mozilla kullanırım hep.. hem elektrikler kesildi diyelim sende bi metin hazırladın ne olcaktı ie kullansaydın? uçmuştu hepsi ama mozilla değil yazıp kaydetmeden kapatsan bile geçmiş ten sayfayı açtığında yazdıklarını bulabilirsin.. mozilla firefox rulz..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 2828 Toplam Mesaj: 21