Mozilla Firefox Mu İnternet Explorer Mi Daha Kaliteli ?
-
opera daha iyi
-
pc de 3 ü de kurulu farklı alanlara göre kullanımö değişmekte tahribat için ie
normalde firefox u kullanıom
güvenmediğim sitelerde opera ;)
-
Hoca İ.E Firefox un poku bile olamaz. Daha ben bugün denedim. İ.E de 10 tane sayfa aç aynı sekmede, bilgisayarın yavaşladığını görürsün. Hele bunlarda birazcıkda flash varsa gör o zaman Batlamyus'u :D
Firefox cidden güzel.
-
ie ie ie ie ie ie ;)
-
internet explorer de tahribat.com u daha yavaş açıyorum firefoxda daha hızlı ama içeriği i.e kadar kaliteli göremiyoruz :D
örnek : konulara yazılan mesajları okuduğunuzda avatarlar yazılan konunun altında çıkıyo :D yazılar da sanki sağa sola yatık gibi
i.e 7 de açtığımda tam olarak hatasız açıyor sayfayı biraz yavaş ama ie ile arasında çok da bir fark yok en fazla 1-2 saniye oynar görüntüleme konusunda
i.e nin ispatlanmış bir kalitesi ve tekelleşmiş bir tarayıcı olduğunu hepimiz biliyoruz ama firefox da bu tekeli bozacak gibi :D
-
kardeş herkes bilirki Mozillanın üstüne şuan yok ben ie de kullanıyom mozillada ama mozilla daha hızlı ve güvenlik daha sağlam epey yerlere girer kurcalarım arada ie kafayı yer bende :) ama mozilla banamısın demiyor... sana mozillanın grand paradiso alpha 8 sürümünü öneririm şuan dene ve kendin gör ok mi
-
Opera nın güvenlik konusundaki üstünlüğünü gormuş olman lazım sanırsam :))
Ayrıca biraz xml biliyorsan "Wigdet" adı altında add-on cuklar da uretıp kullanabılırsın opera da.
FireFox da bu olay nasıl yuruyor bılmıyorum ama
DenyoLaunch wizard ına benzer bir sistemle çalışan FireFox Macro scriptleri var...
Bu konularda FF Opera nın elıne verecektır...
Ama hani gunluk kullanımda kişiselleştirmede ve harbi bir BROWSER olma durumunda
Opera en kralıdır...
Ama herkesın bılgısayarında da FF ın yuklu olması taraftarıyım...
Ayrıca Win de çalışan SAFARI sürümü zavallı bir browser şimdilik...
Belki 1 ya da 1.5 sene sonra Safari de FF ya da Opera ya da diğer tanınmış browserlara rakip olabilir...
-
Download Now (1.85MB)Mozilla ve ie yi geç... sana yeni ve benimde son derece üstüne basa basa tavsiye edeceğim tek bir tarayıcı var. "AVANT Browser". Hızdan uçurur seni. Güvenli. Estetik. İStediğin kadar tema var. Son derece kullanışlı ve ie7 den kat kat gelişmiş. Herkesin kullanmasını tavsiye ederim. (sanki programı ben yapmışım ha.. ehe ehe.)Ama kullandığım için çok memnunum. Siz de kullanın :)
-
1. opera
2. Flock benim için ;) hele flock'u ebesinin şeysi gibi geliştirmişşler yok yok aq
-
mozilla tabiki ie yle karşılaştırıldığında.. mozillada o kadar çok script var ki.. md5 kırma web decoder yapma.. vs vs.. mozilla kullanırım hep.. hem elektrikler kesildi diyelim sende bi metin hazırladın ne olcaktı ie kullansaydın? uçmuştu hepsi ama mozilla değil yazıp kaydetmeden kapatsan bile geçmiş ten sayfayı açtığında yazdıklarını bulabilirsin.. mozilla firefox rulz..