Mozilla Yeni Sürümlerdeki Kasma
-
hocam ben kaldırdım 4ü 3.6 kullanıyorum mozilla 4 6 kat daha hızlı diyo ama hiç begenmedim
-
he yaf bende 233 kullanıyor google chroome daha az aq
-
hocam firefox 4 u windows vista gibi dusun. tamamen yeni bir sisteme gecis. ve malesef sorunlu suan. evet ram tuketimi asiri.
ben asil firefox 5 ve sonrasinda yeni sistemin tam performansli olacagini dusunuyorum.
yani bir nevi
firefox 3 = windows xp
firefox 4 = windows vista
firefox 5-6-7 = windows 7 - 8
gibi olacak. tabi bunun icin zaman gerek..
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
hocam firefox 4 u windows vista gibi dusun. tamamen yeni bir sisteme gecis. ve malesef sorunlu suan. evet ram tuketimi asiri.
ben asil firefox 5 ve sonrasinda yeni sistemin tam performansli olacagini dusunuyorum.
yani bir nevi
firefox 3 = windows xp
-----------------------------Haklı olabilirsin hoca, sürekli çöküyor.
-
IRET bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
yani bir nevi
firefox 3 = windows xp
-----------------------------Haklı olabilirsin hoca, sürekli çöküyor.
-----------------------------ubuntu ve mint te hic cokme sorunu yasamadim ama ara ara kasiyor /:
-
firebug eklentisi kullanırken, 3-4 saatin sonunda firefox 4 ün ram tüketimi 1 gb oluyor :)
-
Anlaşılan mozilladan herkes şikayetci ama vaz geçen yok : )
-
bende mozillayı çok severdim ama artık canıma tak etti 2-3 aydır chrome kullanıyorum alıştıktan sonra sadece şunu diyebilirim mozillayı boşu boşuna çekmişim onca zamandır chrome candır, kandır iyidir:D