folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder MP-5 Kuru Sıkı Silahı Varmı?

MP-5 Kuru Sıkı Silahı Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek

Gece Gece kafam takıldı bir arkadaşımdan duymuştum mp5 kuru sıkısı vardı diye acaba varmı varsa nerede  bulabiliriz av bayilerine baktım ama yoktu soramadım çekindim adam ne halt edicen derse diye :) şimdi bu mp5 buldum diyelim alsam sorun olurmu sonucda kuru sıkısı alıcam ruhsat işlemi normal kuru sıkı silah gibi mi yoksa tr 'de yasak mı bu mp5

http://img158.imageshack.us/img158/2184/48849376.jpg silahdan bir görünüm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

hepsi serbest dostum yasal olarak satılıyor bunlar av tufek malzemeleri vs satan yerlerde mp5,uzi vs fiyatlarıda 150-200 liraydı sanırım mp5 lerin ankaradan alacak varsa bu arada yardımcı olabilirim boyle olaylarda :)

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek

hacım istanbulda bildigin bir yer varmı alsam sıkıntı cıkartmaz degil mi? sonra mafya diye almasınlar içeri gerçi illegal bir olayda kullanmıcam o bakımdan sorun olmucak uzininde kuru sıkısı var demek bunu ögrendigimde iyi oldu fiyatlarıda gayet iyi paramı hazırlayınca nerden olursa olsun alıcam artık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

hocam istanbulda dolu yer vardır satan yalnız ben bir yer bilmiyorum istanbulda . kuru sıkı ruhsatı olmuyor sadece adres beyan ediyorsun satın alırken fatura duzenleniyor adına onuda o adres dısında kullanamıyorsun yanında fılan bulundurursan cok sakat hocam heleki o silahla ben bir kac kez yakalandım silahı yaglatmaya goturuyordum yada satmaya goturuyordum vs gibi seylerle atlattım ama dikkat et yanında tasıma

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek

sagollasın hacım verdigin bilgiler için zaten yanımda bulundurmam silahı evde öylece durur ozaman yakın zamanda istanbulda  keşife çıkayım artık nerde bulursam ordan alırım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Alacaksan gercek alacaksın cıkardıgın sılahı kullanmayacaksan dogrultmayacaksın hocam.Karsındakı sılah varsa sen kurusıkıyı cekmısken o senı vurur ceza almaz.Sıkı sıkıya kuru sıkı ile gidersin dikkatli olmak lazım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------

Alacaksan gercek alacaksın cıkardıgın sılahı kullanmayacaksan dogrultmayacaksın hocam.Karsındakı sılah varsa sen kurusıkıyı cekmısken o senı vurur ceza almaz.Sıkı sıkıya kuru sıkı ile gidersin dikkatli olmak lazım

Kurusıkı çok sakıncalıdır ama illa almak istiyorum diyorsan paranı denkleştir ben yardımcı olurum sana...

İndia İndia !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bir zamanlar piyasaya sürüldü ve ardından toplatıldı bu tip silahları bulunduranlar satanlar hakkında gerçek silah bulundurmuş gibi işlem yapıp ceza verilmekte.

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Sinerji61 bunu yazdı:

Gece Gece kafam takıldı bir arkadaşımdan duymuştum mp5 kuru sıkısı vardı diye acaba varmı varsa nerede  bulabiliriz av bayilerine baktım ama yoktu soramadım çekindim adam ne halt edicen derse diye :) şimdi bu mp5 buldum diyelim alsam sorun olurmu sonucda kuru sıkısı alıcam ruhsat işlemi normal kuru sıkı silah gibi mi yoksa tr 'de yasak mı bu mp5

http://img158.imageshack.us/img158/2184/48849376.jpg silahdan bir görünüm

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&hs=2TW&rls=org.mozilla:tr:official&ei=RvbPS9roG8uc_AafvOWUDw&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&ved=0CAUQBSgA&q=mp5+kuru+s%C4%B1k%C4%B1&spell=1

incelersen pek sıcak bakılmıyor, sıcak bakanlara da pek iyi şeyler olmuyo :)

büdüt:

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=152

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

hacım gerçegini nerden bulucam zaten gerek yok bulsamda çok paradır  :) sonucda  mafyacılık oynamıcaz sadece hevesden :)

bloodmage  bunu yazdı:

Kurusıkı çok sakıncalıdır ama illa almak istiyorum diyorsan paranı denkleştir ben yardımcı olurum sana...

tamam hacım sagollasın parayı bulim bulamazsam seninle irtibata geçeriz...

vukuat  bunu yazdı:

bir zamanlar piyasaya sürüldü ve ardından toplatıldı bu tip silahları bulunduranlar satanlar hakkında gerçek silah bulundurmuş gibi işlem yapıp ceza verilmekte.

bende araştırdım evet öyleymiş ama  bulursamda almam demem hani :) sadece evde bulundurcam sonucda mekan basmıcam illegal bir iş için kullanmıcam...

amele_2 bunu yazdı:

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&hs=2TW&rls=org.mozilla:tr:official&ei=RvbPS9roG8uc_AafvOWUDw&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&ved=0CAUQBSgA&q=mp5+kuru+s%C4%B1k%C4%B1&spell=1

incelersen pek sıcak bakılmıyor, sıcak bakanlara da pek iyi şeyler olmuyo :)

büdüt:

http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=152

evet hacım öylemiş az araştırdımda senin verdigin altaki linkde silah havalı tüfek fiyatıda çok uygunmuş hani :)  1.350,00 TL zaten okadar param olsa 2.el 7/65 alırım yada ona benzer bişe neyse araştırmaya devam ediyorum istanbul civarında bu hafta sonu bakınıcam av bayilerine tekrardan

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Şırnakta askerlik yaparken köylerde peynir ekmek gibi satırlardı ki law silahı biile vardı adamlarda :F

hannibal ne kadar diyon elinde varsa çin yapımı olmasın elimizde kalır :D

ak-47ucu kesikmi ? :D

Dur be kadınnnn....
Toplam Hit: 21072 Toplam Mesaj: 25