MP-5 Kuru Sıkı Silahı Varmı?
-
Sinerji61 bunu yazdı:
-----------------------------
MUHRIP bunu yazdı:
Hocam silah alıcaksan bunu tavsiyee ederim .. Atarken hava yaparsın senin yaşında adam kalmadı be gibilerinden :) Çok seviyorum silahımı :)
http://yfrog.com/jq16042010277j
-----------------------------evet hacım 10 numara bir silah parabellumlar sakaryadada bol miktarda mevcut :) hacım bu arada sakaryanın neresinden ?
Merkez Hocam :) Sakaryada köylerde özellikle çok yaygın benim dayımda sedece 3 4 tane var :) almanya rus savaşında kullanılmış subay silahları :) senn sakaryaya ilgi nerden ? -
MUHRIP bunu yazdı:
Sinerji61 bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Hocam silah alıcaksan bunu tavsiyee ederim .. Atarken hava yaparsın senin yaşında adam kalmadı be gibilerinden :) Çok seviyorum silahımı :)
-----------------------------evet hacım 10 numara bir silah parabellumlar sakaryadada bol miktarda mevcut :) hacım bu arada sakaryanın neresinden ?
Merkez Hocam :) Sakaryada köylerde özellikle çok yaygın benim dayımda sedece 3 4 tane var :) almanya rus savaşında kullanılmış subay silahları :) senn sakaryaya ilgi nerden ?
-----------------------------çok sakaryalı kardeşim var saglam delikanlı çocuklar arada birde gelirim o taraflara pamukova-hendek-karasu-kocaali-merkez'e hepsine birer defa gitmişligim var ordan kalan bişe sonucda bende yarı sakaryalı sayılırım :P
-
Sinerji61 bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Sinerji61 bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Merkez Hocam :) Sakaryada köylerde özellikle çok yaygın benim dayımda sedece 3 4 tane var :) almanya rus savaşında kullanılmış subay silahları :) senn sakaryaya ilgi nerden ?
-----------------------------çok sakaryalı kardeşim var saglam delikanlı çocuklar arada birde gelirim o taraflara pamukova-hendek-karasu-kocaali-merkez'e hepsine birer defa gitmişligim var ordan kalan bişe sonucda bende yarı sakaryalı sayılırım :P
İyimiş Hocam :) Sevindim senn adına..
Bence kuru sıkı silah alma.. biraz daha para yapıp rusatlı gerçek silah al .. dşün bşiyo ldu adam sendeki silahı gördü gerçek doğrulttu sana.. sıksa ölürsün adam birde ceza almaz.. -
İyimiş Hocam :) Sevindim senn adına..
Bence kuru sıkı silah alma.. biraz daha para yapıp rusatlı gerçek silah al .. dşün bşiyo ldu adam sendeki silahı gördü gerçek doğrulttu sana.. sıksa ölürsün adam birde ceza almaz..
-----------------------------hacım bana mp5'in kuru sıkısı lazım :) tabanca olarak degil zaten